Inscrie firma »
 

Prezentare g*****************

Global Speed Trans SRL Constanta este o societate romaneasca, cu capital integral privat, specializata in transport rutier de marfa in regim intern si international.

Societatea poate efectua transportul specializat al unei game variate de marfuri: piatra, pietris, nisip, produse laminate, cereale, fier, in semiremorci basculabile, dotate cu prelate. Deasemeni efectueaza si transporturi de containere (20 \'si 40\')

Parcul auto al societatii este specializat pentru aceste tipuri de transporturi, fiind alcatuit din 6 autocamioane (IVECO Eurostar, DAF CF, DAF XF, SCANIA, VOLVO FH ), 6 semiremorci basculabile (MOL, SCHWARZMULLER, RICOE, BENALU) si 2 remorci platforme pentru transport containere.

Raportul calitate/pret este excelent, livrarea la timp a marfii transportate atat rutier cat si naval, asigurarea marfii pe toata durata transportului rutier sau transportului naval, precum si atentia acordata partenerilor pe termen lung, sunt principalele lucruri care ne diferentiaza de alte firme de transport, si pe care partenerii nostri le aprecieaza.
Tarifele practicate de societatea noastra sunt negociabile in functie de durata, distanta, cantitate si frecventa comenzilor, astfel parteneri nostri beneficiaza de preturi extrem de competitive.

Implementarea celor mai inalte standarde de management si de calitate in defasurarea activitatii noastre de transport rutier de marfuri, a avut drept rezultat afirmarea Global Speed Trans printre celelalte companii de transporturi, drept o societate profesionista si serioasa, cu un portofoliu de clienti bine definit, stabil si aflat in continua expansiune.

Printre partenerii nostri se pot regasi firme ca: SC Mochlos SA Grecia, Carpat Agregate SA Bucuresti, SC Dobrogea SA Constanta, SC Euroest Operations SRL Constanta, Nidera Romania SRL, SC Hidrotehnica SA Galati, Combinatul de Ingrasaminte Chimice SA Navodari, Romrecycling SRL Bucuresti.
.
PREZENTARE g*****************
MEMBRU
GRATUIT
g*****************
4 243 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
g*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Firme curierat

ULTIMELE PRODUSE ALE GLOBAL SPEED TRANS

Oferta firmei global speed trans nu contine nici un produs sau serviciu