Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Best service for you business.

Inceputurile
Fondata in 1988 la initiativa domnului Franco Risi (actualul Presedinte al societatii) UFR s-a distins imediat prin originalitatea misiunii sale: raspandirea tehnologiilor complexe la modul simplu, apropiind pc-ul de familii si de micile sau chiar marile firme.
Strategia multipla
In 1996 se costituie \"UFR\", Di Iorio Service societate de productie si asamblare de pc-desktop si small server distribuite cu marci BIROU, UFR.
In 1998 si apoi in 1999 se nasc alti doi parteneri pentru crearea de Noi tehnologii: prima - proiectare software a doua - construire drivere control si produse de securitate.
In 2000, prin paginile sale internet si nu numai, doreste sa comercializeze produsele sale si sa creeze noi oportunitati de dezvoltare si de munca, creand servicii si informatii utile, bunuri accesibile si de inalta calitate.
Azi in cadrul UFR, se promoveaza o directa si stransa colaborare cu alte structuri interne si internationale care se ocupa de Marketing, Formare, Proiectare, Manipulare, Constructii s.a.m.d.
Cu UFR service factory se nasc servicii si firme producatoare de noi produse, care prin comertul multiplu, economie globala - target a Uniunii Europene, tind sa se extinda in multe sectoare macro si microeconomice;
Datorita prezentei sale de succes in nenumarate parti ale lumii, UFR,a fuzionat FAITH IMPEX SRL inaugurandu-se ALBASTRADA SRL societate care are ca target piata economica romaneasca pentru a o sustine pe calea progresului si a integrarii in Uniunea Europeana prin scopul final propus in Consiliul Director de a ridica bunastarea cetatenilor din Romania. De aceea s-a inaugurat o parte romana, care faciliteaza accesul la suportul oferit de UFR.
Speram ca activitatea noastra sa satisfaca pe deplin cererile pietei romanesti si in acord cu standardele Uniunii Europene.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 914 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Echipament Industria alimentara

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ALBASTRADA SRL

Utilaje de impachetat, legat si ambalat - Sterilizator STERY 2000 (50)Utilaje de impachetat, legat si ambalat - Sterilizator STERY 2000 (50)
Utilaje de impachetat, legat si ambalat - steriliz...
CARACTERISTICI STERY 50 - COD: ST50 CAPACITATE 90 Kg. prodUS SISTEM DE INCALZIRE resistenta electrica de 5500 ...
Utilaje de impachetat, legat si ambalat - Big Bag - pentru umplere si inchidere saciUtilaje de impachetat, legat si ambalat - Big Bag - pentru umplere si inchidere saci
Utilaje de impachetat, legat si ambalat - big bag ...
Masina prelucreaza produse medicinale, granulare, prafuri... Measure method weight Feeding method Twin screw, ...