Inscrie firma »
 

Prezentare C********

Firma de constructii si instalatii termico-sanitare. Oferim servicii de calitate, cu personal calificat, in domeniul constructiilor, finisaje interior, exterior, zidarii, pardoseli(etc). Manopera instalatii termice si sanitare, montari cazane termice si aparate aer conditinat. Distribuim materiale de constructii, pentru instalatii termico-sanitare, vopsele, izolatii exterior, interior, tevi cupru, fitinguri, calorifere otel.
Instalatii sanitare (Proiectare si realizare de sisteme pentru instalatii sanitare. Materiale utilizate pentru instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari elemente componente, montari convectoare. Curatire coloane si schimbari coloane de evacuare. Pompe de circulatie pentru instalatii sanitare, termice, evacuare apa. Statii de dedurizare. )
Constructii (Sisteme moderne de constructii, training, consiliere si asistenta tehnica, antreprenoriat general in constructii civile, industriale, social-culturale, constructii edilitare, constructii si reabilitari de drumuri, constructii de lemn, case de vacanta.)
Montaj (Lucrari de montaj pentru ascensoare electrice, montarea instalatiilor de foraj, a instalatiilor de climatizare, de ventilatie, montaj de piscine, solutii complete pentru montaj de parchet masiv, montaj casute de vacanta din lemn.)


PREZENTARE C********
MEMBRU
GRATUIT
C********
1 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile

ULTIMELE PRODUSE ALE CHRIS SRL

Oferta firmei CHRIS srl nu contine nici un produs sau serviciu