Inscrie firma »
 

Prezentare W**********

W.O.W.Limited
Wonderful&OriginalWork

WOW LIMITED este societatea comerciala cu raspundere limitata, fondata de catre Dragos Mostenescu si Ovidiu Ianu , in 31.01.2001.
W.O.W. inseamna o munca depusa pentru a presta servicii B.T.L. (si nu numai) de foarte buna calitate si intr-un mod cit se poate de original WOW-Wonderful & Original Work !
Fie ca vreti sa organizati un eveniment si nu vreti sa riscati sa lasati pe oricine sa-l produca, fie ca doriti un serviciu artistic bine facut si gindit, avind garantia experientei profesionale, fie ca doriti pur si simplu sa vedeti si altceva, aveti o motivatie in plus sa apelati cu incredere la noi!
W.O.W. este rezultatul asocierii experientei si valorii a celor, care doresc sa aduca un stil original in gasirea unor solutii ideale pentru realizarea oricaror evenimente ale vietii noastre cotidiene.
Beneficiind de experienta in show-biz, televiziune si entertainment, W.O.W. gindeste si produce cu succes evenimente artistice de orice natura si orientare, prezentari de moda ( dupa scenarii si regii proprii ), campanii publicitare tip BTL, show-uri de lansare pentru diverse branduri si produse, team-building-uri, dealers; day-uri, party-uri surpriza, etc. Din portofoliul firmei noastre, se fac remarcati urmatorii clienti:
ALTEX; meeting
ARTHUR ANDERSEN; party Craciun
BANQUE FRANQUE ROUMAINE - party Craciun
BENQ MOBILE; servicii artistice
BIC ROMANIA ; party Craciun
BRAU UNION ; team building + party
CITIBANK ; team building + party
DELCAR BRASOV ; lansare Skoda Octavia II (Brasov)
ELITE ROMANIA ; party Craciun
FINMEDIA ; Gala Premiilor Finmedia
GENESYS ; party Craciun
I.P.DEVEL ; party Craciun, carnaval
MAGIC TIC-TAC ;
RM. VALCEA ; servicii artistice
MEDA ORADEA ; team building + party
MEN\'S HEALTH; team building cu cititorii fideli
NEOCASA; party Craciun
PHILIPS ROMANIA; dealer\'s day, lansare tehnologie ambilight,
retirement party, party Craciun, teambuilding, filme de prezentare
TNL RM. VALCEA; party de Valentine\'s Day
PRIMARIA RM. VALCEA; balul primariei, zilele orasului
ROTARY CLUB; RM. VALCEA; baluri de Craciun
SIEMENS; team building + meeting
WIENERBERGER; servicii artistice
WORLDCOMM; team building, entertainment
ZAREA; teambuilding + party aniversare companie

Organizam evenimente, party-uri, lansari produse, actiuni de team-building, oferim logistica multimedia, program artistic, matrita inregistrarii pe format DVD a intregului eveniment.
Logistica multimedia contine sonorizare completa, lumini ( fixe si mobile cu comanda inteligenta ) si efecte speciale, ecrane cu proiectie in timp real al evenimentului, operatori video, regie completa, mixer video si audio, videoproiectoare, camere DSR, etc.
Programul artistic este coordonat de catre un M.C. profesionist al carui rol este sa prezinte si sa faca trecerea intre momente.
Artistii invitati fac parte dintre numele sonore ale showbiz-ului romanesc ( ex. Anna Lesko, Nico, Cream, Anca Neacsu, Anne\\\'s, Bordo, Heaven, Impact, Class, Adrian Enache, Aurelian Temisan, Adrian Daminescu, Vlad Mirita, Mihai Iordache ).
Evenimentul este organizat si coordonat in totalitate de agentia noastra, conform cu dorintele clientului.
Tipul petrecerii ( tema ) poate fi propusa de catre client sau sugerata de WoW Limited in functie de cerintele clientului.
Pachetul de servicii prestate de catre agentia noastra se poate diversifica, in momentul in care se opteaza pentru deplasarea participantilor in alt oras decat cel de resedinta. In acest caz, WoW Limited dispune de cele mai bune oferte de cazare, restauratie, agrement si divertisment pentru zonele: Valea Prahovei si Bran-Moeciu.
Oferta difera in functie de bugetul disponibil, clientii putand sa opteze pentru una dintre variantele urmatoare: Low, Medium, High ( Premium ).
Raportul dintre calitate si pret este direct proportional, iar daca doriti sa va convingeti, asteptam cererea dvs. de oferta.
PREZENTARE W**********
MEMBRU
GRATUIT
W**********
1 415 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Organizari de petreceri, spectacole si festivaluri

ULTIMELE PRODUSE ALE WOW LIMITED

Oferta firmei WOW LIMITED nu contine nici un produs sau serviciu