Inscrie firma »
 

Prezentare K***********

De mai bine de 70 de ani numele KAPO se leaga de fabricarea ferestrelor si a usilor de exterior care pot satisface dorintele oricarui client. Companie infiintata in 1927, KAPO Austria Gmbh este exemplul fericit de producator de tamplarie din lemn care a evitat cu succes mirajul transformarii intr-o intreprindere cu productie standard si inflexibila.
KAPO Austria Gmbh incepe sa lucreze cu clientul cu un dialog - consultatie amanuntita, prin care se clarifica situatia constructiei respective pana la cel mai mic detaliu, astfel incat dorintele clientului sa fie armonizate cu posibilitatile tehnice oferite de planul constructiei. In fabricarea ferestrelor si usilor, KAPO Austria Gmbh nu urmeaza nici un tipar standard, fiecare proiect este unic si mizeaza fara compromisuri pe calitate. Dorintele fiecarui client fac un proiect sa fie unic. Masinile cele mai moderne, tehnologiile inovatoare si metodele ecologice de prelucrare garanteaza un produs finit prin care individualitatea distincta a fiecarui client isi poate gasi materializarea.
KAPO Austria Gmbh considera lemnul drept materialul cel mai bun pentru tamplarie intrucat lemnul poate prelua umezeala din aer, o poate acumula si elimina din nou, influentand in mod activ clima din incapere; lemnul are de asemenea coeficientul cel mai mic de alungire liniara dintre toate materialele pentru ferestre, iar coeficientul de izolatie a unui profil de 70/78 mm este echivalent cu 30 cm zid de caramida.
In ultimii 10 ani tratamentele aplicate lemnului au cunoscut imbunatatiri remarcabile, iar procedura standard de uscare a lemnului aplicata de KAPO include un minim de 2 ani de uscare in aer liber. Exista ferestre ieftine, dar marfa ieftina duce in viitor la mari cheltuieli. O fereastra din lemn are nu numai multe avantaje in termeni de armonizare a microclimatului din casa si asigurarea unui coeficient de izolatie ridicat, dar si dureaza o mica eternitate. Experienta asigura o durabilitate de peste 100 de ani.Lista de referinta a firmei include usi si ferestre executate pentru sediul Bancii Nationale a Austriei, Cladirea Parlamentului din Berlin, resedinta de vara a lui Putin si Abramovici, Baile termale Hundertwasser din Blumau si Viena, Curtea Princiara Leibzig, Ambasada Egiptului din Viena si Atena, Primaria orasului Viena, Hotel Kempinski din Leibzig sau Administratia de scoala Graz.
PREZENTARE K***********
MEMBRU
GRATUIT
K***********
1 717 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie

ULTIMELE PRODUSE ALE KAPO ROMANIA

Oferta firmei KAPO ROMANIA nu contine nici un produs sau serviciu
KAPO ROMANIA ESTE INSCRISA IN