Inscrie firma »
 

Prezentare A***************

Executam urmatoarele lucrari de constructii: zidarie, tencuieli, glet, zugravit, gresie, faianta, ghips-carton, instalatie sanitara si electrica cu sau fara materialele clientului. Profesionalism, calitate, garantata
- Constructii Sisteme moderne de constructii, training, consiliere si asistenta tehnica, antreprenoriat general in constructii civile, industriale, social-culturale, constructii edilitare, constructii si reabilitari de drumuri, constructii de lemn, case de vacanta.
- Instalatii sanitare Proiectare si realizare de sisteme pentru instalatii sanitare. Materiale utilizate pentru instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari elemente componente, montari convectoare. Curatire coloane si schimbari coloane de evacuare. Pompe de circulatie pentru instalatii sanitare, termice, evacuare apa. Statii de dedurizare.
PREZENTARE A***************
MEMBRU
GRATUIT
A***************
787 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Faiantari

ULTIMELE PRODUSE ALE ALFLORAL PRO SRL

Oferta firmei ALFLORAL PRO SRL nu contine nici un produs sau serviciu