Inscrie firma »
 

Prezentare W***********

Weiss Profil este societatea bulgareasca pentru productie de sisteme din PVC si aluminiu pentru usi si ferestre.Baza de productie este cu o suprafata de 14 000 mp si este amplasata in zona de nord a orasului Sofia. Echipamentele si tehnologiile, modele din anii 2004 - 2005 sunt livrate din Austria.
Calitatea produselor noastre se urmareste din ora in ora de catre un laborator acreditat cu aparate de masura cu mare precizie. Laboratorul este imputernicit sa elibereze certificate de garantie pentru usi si ferestre ca productie finala,certificate care sunt recunoscute in toate tarile ale EU.
In luna ianuarie 2005 ne-a fost acordat certificatul international ISO 90001:2000. In toamna anului 2005 Weiss Profil a castigat si medalia de aur pentru calitate si inovatii in productia de sisteme din PVC pentru usi si ferestre la Targul International Tehnic De Toamna din Plovdiv. Din august 2006 este onorat cu Certficatul de Calitate clas A elaborat de BOARD OF AGREMENTE de Academia de Stiinte din Romania.In luna martie 2006 firma a fost premiata cu "Globul de Aur" pentru calitate la Targul de constructii din Scopie. In aceeasi luna la Pristina, Cosovo, Weiss Profil a fost onorat cu medalie de aur pentru calitatea si aspectul produsului oferit. In luna mai 2006 la Constuct Expo, Bucuresti - Romania, intr -o concurenta mare cu alte 36 de firme din domeniu, Weiss Profil a castigat diploma pentru produse de calitate, fiind premiul cel mai mare acordat de conducerea acestei expozitii. La Targul Tehnic din toamna anului 2006 la Plovdiv firma a fost premiata cu doua medalii de aur,aceasta fiind un precedent din istoria targului. In ianuarie 2007 la Kiev, Ukraina, Weiss Profil a obtinut diploma la contributia in fabricatia de usi si ferestre si o medalie de aur pentru calitate din Targul Tehnic in 2007 la ROMEXPO - Bucuresti.

In anul 2006 a fost infiintata reprezentanta firmei Weiss Profil si in Bucuresti. Hala este cu o suprafata de 2000 mp situandu-se pe Sos.Alexandriei nr.66, com. Bragadiru, jud. Ilfov
PREZENTARE W***********
MEMBRU
GRATUIT
W***********
24 494 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: balustrade - profile pvc - aluminiu

ULTIMELE PRODUSE ALE WEISS PROFIL

Sisteme din AluminiuSisteme din Aluminiu
Sisteme din aluminiu
Profil din aluminiu: - fara bariera termica; - profil rece; - profil rece colorat; - pervaze din aluminiu pe ...
Sisteme din PVCSisteme din PVC
Sisteme din pvc
profile din PVC de 4 camere pe culoare alba; pentru mai multe detalii vizitati site-ul ...
Accesorii pentru PVC si aluminiuAccesorii pentru PVC si aluminiu
Accesorii pentru pvc si aluminiu
- peste 2500 de accesorii pentru PVC si al; - accesorii pentru confectionarea geam termopan; - scule de tamplarie ...
FeronerieFeronerie
Feronerie
Feroneria este de tip GU - Germania, care are certificate pentru sistemul calitatii. ...
PervazPervaz
Pervaz
- pervaz PVC de 150 mm; - pervaz PVC de 200 mm; - pervaz PVC de 250 mm; - pervaz PVC de 300 mm. Pervazele pot ...
WEISS PROFIL ESTE INSCRISA IN