Inscrie firma »
Super Vitamin B Complex

Super Vitamin B Complex

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Super Vitamin B Complex

Nu este o noutate faptul ca vitaminele au numeroase beneficii. Acum este sigur ca avem nevoie de vitamine la fel de mult cum avem nevoie de aer ca sa respiram sau de apa ca sa bem. Nu trebuie sa gresim, un regim suplimentar bun incepe cu un consum adecvat de vitamine. Vitaminele B sunt esentiale pentru mentinerea nervilor, pielii, parului, ochilor, ficatului si gurii in stare buna dar si pentru tonusul muscular al tractului gastrointestinal. Ele ne dau energie si sunt necesare pentru metabolizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Deoarece vitaminele B sunt solubile in apa, corpul nostru le elimina in fiecare zi. Presiunea fizica sau emotionala, alcoolul, dietele sau stilul zbuciumat de viata sunt factori care determina scaderea cantitatilor de vitamine din corp. De aceea este necesar sa ne aprovizionam zilnic cu vitamine.
Ccomplexul de vitamina B este un grup de componenti structural similar structural. Acest complex chimic contine urmatoarele vitamine: B1(tiamina), B2 (riboflavina), B3 (niacina), B5 (acid pantotenic), B6 (piridoxina), B7 (biotina), B12 (cobalamina) si acid folic. PABA, inozitol si colina se mai pot afla printre ingrediente. Complexul de vitamina B este folosit in formarea fiecarei celule din corp - in mod particular a celulelor nervoase. De aceea este atat de important pentru gravide sa consume vitamine B, in special acid folic. Deficienta in vitamina B se manifesta prin tonus scazut.
Deficienta nutritionala cel mai des intalnita in lume este de acid folic, care se caracterizeaza prin tonus scazut si poate duce la probleme in dezvoltarea tubului neural ale fatului. Deficienta de vitamina B6 sau vitamina B12 produce si ea un tonus scazut, ceea ce mascheaza deseori deficienta de acid folic. Vitaminele B nu sunt depozitate in mod corespunzator in corp si se pierd rapid din cauza dietelor si la consumatorii de alcool si cofeina. Complexul de vitamina B este folosit in corp la reactiile cu alcool metilic si sunt eficiente impotriva tonusului scazut si a slabiciunii musculare.
Vitaminele B ofera:
- sanatate pielii, oaselor, parului si muschilor;
- sanatate membranei mucoase, in special celei din jurul gurii;
- o functionare optima a intestinului;
- amelioarea tonusului scazut, iritabilitatii, insomniei, oboselii si nervozitatii;
- imbunatateste activitatea ficatului;
- functionarea propice a celulelor creierului;
- ameliorarea problemelor pielii, inclusiv a pielii uscate si urticariilor;
- ameliorarea sindromului premenstrual.
Oricare dintre aceste probleme indica o deficienta de vitamina B, in mod special tonusul scazut, iritabilitatea, nervozitatea, insomnia, oboseala musculara si uscarea gurii si limbii.
In numarul din 11 august 1996 al revistei Newsweek era prezentata urmatoarea declaratie pe care avocatul general trebuia sa o trimita fiecarei persoane: " Ultimele studii sugereaza ca un aminoacid denumit homocisteina joaca un rol important in distrugerea arterelor din corpul nostru. Aceste leziuni sunt probabil la fel de importante ca cele produse de fumat sau colesterol."
Homocisteina reprezinta un factor de risc pentru bolile de inima, la fel ca si fumatul si colesterolul. Deoarece produce metil, complexul de vitamina B reduce producerea de homocisteina. Acest lucru dovedeste faptul ca vitaminele B sunt suplimente necesare in mentinerea unei inimi sanatoase. S-a stabilit ca nivelul de homocisteina din corp este invers proprotional cu nivelul de acid folic din plasma sanguina. Cand nivelul de acid folic din plasma este mare, nivelul de homocisteina este mic. Cu cat nivelul de acid folic din plasma scade, cu atat creste nivelul de homocisteina si odata cu acesta si riscul aparitiei bolilor de inima. Acidul folic reduce homocisteina.
Vitamina B6 este una dintre vitaminele solubile in apa. Ea metabolizeaza cisteina in acid piruvic si impreuna cu fosforilaza coverteste glicogenul in glucoza, sintetizeaza acizii grasi si metabolizeaza colesterolul si produce o larga varietate de neutransmitatori, inclusiv serotonina. Deficienta de vitamina B6 se observa prin oboseala, depresie, tonus scazut, tulburari ale somnului, iritabilitate, niveluri mari de homocisteina si deteriorari ale sistemului imunitar. Vitamina B6 ajuta sistemul imunitar, poate preveni depresia si poate ameliora din simptomele sindromului de tunel carpian. Un studiu din 1995 publicat in Jurnalul American de Obstretica si Ginecologie, a constat in examinarea a unui numar de 342 gravide carora li s-a administrat zilnic 30 mg de vitamina B6 sau un placebo. Femeile din studiu sufereau de greturi severe. Celor carora li s-a dat vitamina B6 au avut o ameliorare mai mare a simptomelor, decat cele care au consumat placebo. Cercetatorii au concluzionat ca consumul regulat de vitamina B6 poate reduce semnificativ simptomele negative ale sarcinii.
Deoarece vitaminele B se gasesc in alimente, unele se pierd prin preparare, iar excesul unei vitamine B poate insemna deficienta in alta vitamina B.

Informatii nutritionale detaliate:
Super Vitamin B-Complex
Portie:1 tableta
Cantitati/portie:
Vitamina B1 50 mg
Vitamina B2 50 mg
Vitamina B6 50 mg
Vitamina B12 50 mcg
Niaciamida 50 mg
Acid folic 200 mcg
Acid pantotenic 50 mg
D-biotina 150 mcg
Colina bitartrat 50 mg
Inozitol 50 mg
Acid para amino benzoic 50 mg


Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 tableta
- Portie/flacon: 150
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de Super Vitamin B-Complex zilnic, de preferat odata cu masa sau conform recomandarilor medicului.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
206 260 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU SUPER VITAMIN B COMPLEX

Vitamina B Complex 60 capsuleVitamina B Complex 60 capsule
Vitamina B Complex 60 capsule
Cuvantul vitamina este derivat din combinarea a doua cuvinte - amine vitale - si a fostconceput de catre chimistul ...
RON 26
Vitamin Complex&Fier 60 capsuleVitamin Complex&Fier 60 capsule
Vitamin Complex&Fier 60 capsule
Fierul, unul dintre cel mai abudente metale de pe Pamant, este esential celor mai multe forme de viata. Fierul este ...
RON 26
Stress Management B-ComplexStress Management B-Complex
Stress Management B-Complex
Vreti sa va eliberati de stres? Va cade parul, vi se rup unghiile, aveti pielea uscata? Nu va necajiti! Prin ...
RON 53
Lean Mass ComplexLean Mass Complex
Lean Mass Complex
Lean Mass Complex este un delicios shake destinat persoanelor care muncesc mult, ajutandu-i sa-si formeze un corp suplu ...
Daily Complete FormulaDaily Complete Formula
Daily Complete Formula
Conform unui raport publicat de 2 cercetatori de la Harvard in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, toti adultii ar ...
Full Spectrum 90 tableteFull Spectrum 90 tablete
Full Spectrum 90 tablete
V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a sistemului imunitar. Pentru aceasta, ...
RON 45
Lion Kids Punch with Vitamin DLion Kids Punch with Vitamin D
Lion Kids Punch with Vitamin D
Niciodata nu este prea devreme sa incepem o viata sanatoasa. Un copil puternic si sanatos are rezultate mai bune la ...
RON 45
Super Multi 120 capsuleSuper Multi 120 capsule
Super Multi 120 capsule
Super Multi de la Dymatize este amestecul perfect de vitamine si minerale, necesar persoanelor care fac antrenamente ...
RON 70
Vitamin EVitamin E
Vitamin E
Vitamina E este una din vitaminele solubile in grasimi. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici si apreciati ...

SUPER VITAMIN B COMPLEX ESTE LISTAT IN: