Inscrie firma »
Pure Muscle Carbs

Pure Muscle Carbs

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pure Muscle Carbs

Corpul necesita o perioada de recuperare dupa orice activitate fizica, in special dupa exercitii intense. Dupa activitati dure, corpul se recupereaza in trei faze distincte. Faza de recuperare rapida incepe imediat dupa terminarea exercitiilor si dureaza aproximativ 30 de minute. In acesta faza, rata metabolica revine la nivelul pe care il avea inainte de efectuarea exercitiilor. Urmatoarea este faza de recupererare intermediara, care dureaza intre 90 si 180 de minute. In timpul acestei faze, corpul incepe sa refaca nivelul de fluide, prin rehidratare. Aceasta este faza critica a recuperarii, care necesita o cantitate mare de carbohidrati. Pentru a facilita rehidratatarea, carbohidratii trebuie sa fie ingerati imediat dupa antrenament. Si, in sfarsit, in cea mai lunga faza a recuperarii, care dureaza intre 2 si 20 de ore, continua reaprovizionarea cu carbohidrati. Leziunile musculare sunt reparate in timpul acestei ultime faze.
Deoarece repararea muschilor si recupererea sunt importante, consumul de carbohidrati este esential pentru ca previne reinstalarea oboselii. Antrenamentul si dieta de dupa sunt importante pentru obtinerea performantei, dar la fel de importante sunt si prevenirea si combaterea oboselii prin consum de carbohidrati. Acest lucru se intampla daca se consuma carbohidrati in zilele care preced evenimentul. Incarcarea cu carbohidrati ii ajuta pe atleti sa evite surmenarea. Prin urmare, dietele care contin carbohidrati produc beneficii imense atletilor de rezistenta. Printre acestia se numara: inotatorii pe distante lungi, schiorii, alergatorii pe distante lungi (in special maratonistii), triatletii si ciclistii. In general, reaprovizionarea cu carbohidrati este eficienta in cazul tuturor atletilor care participa la competitii cu o durata mai mare de 90 de minute.
Pure Muscle Carbs de la Ultimate Nutrition este special creat pentru ca atletii sa se recupereze de tensiunea acumulata in timpul exercitiilor si pentru ca sa isi refaca puterea musculara, intr-un timp scurt. Pure Muscle Carbs este o combinatie unica de carbohidrati obtinuti din surse naturale si fara continut de zaharuri. Mai mult, aceasta combinatie de carbohidrati nu are grasimi sau colesterol. La fel de important este faptul ca are o aroma placuta de fructe. Daca faci exercitii in mod regulat, indiferent de intensitatea lor, Pure Muscle Carbs te va ajuta sa iti restabilesti puterea musculara si sa iti imbunatatesti performantele.

Intrebari frecvente:

1. Care este doza recomandata de carbohidrati?
In mod normal, cantitatea de carbohidrati necesara pentru a inlocui zaharurile si pentru a grabi recuperarea si repararea muschilor este intre 3 si 5 grame.

2. Cand trebuie consumati carbohidratii?
Pentru a obtine beneficii maxime, carbohidratii trebuie consumati intre antrenamente.

3. Care alimente contin cantitati mari de carbohidrati?
Pastele, painea si legumele sunt surse bogate de carbohidrati. Aceste alimente contin asa-numitii carbohidrati complecsi, care sunt formati din lanturi lungi de zaharuri naturale, care au fost metabolizate in timpul digestiei. Transformarea zaharurilor complexe asigura un stoc de glicogen.

4. Ce este glicogenul?
Carbohidratii reprezinta sursa cea mai la indemana pentru energie. In timpul digestiei, carbohidratii sunt convertiti in glucoza, care este folosita ca sursa imediata de combustibil. Glucoza care nu este folosita direct pentru energie este transportata in ficat si muschi, acolo unde este convertita in glicogen. Deci, glicogenul repezinta energia stocata, de care corpul se foloseste cand are nevoie de energie auxiliara. Trebuie notat ca, capacitatea de stocare a glicogenului in ficat si muschi este limitata. Daca carbohidratii sunt consumati in exces, ei vor fi stocati in tesuturile adipoase sub forma de grasimi.

5. Se poate ca prin consum de carbohidrati sa ne ingrasam?
Orice greutate asimilata de atleti ca urmare a consumului de carbohidrati este la fel ca cea asimilata prin consumul de apa. Cresterea in greutate prin consum de apa poate fi mai avantajoasa, apa in plus este folosita pentru a mentine o temperatura scazuta a corpului.

6. Cum poate fi majorat consumul de carbohidrati?
O dieta care sa aiba multe calorii din carbohidrati este dificil de tinut. Trebuie amintit faptul ca, carbohidratii contin calorii din care mai putin de jumatate sunt din grasimi. In aditie la un regim cu carbohidrati, consumul de carbohidrati trebuie crescut prin alimente, ca de exemplu paste, paine, grane, cereale si fasole. Pe langa carbohidrati, aceste alimente ofera vitamine, minerale, fibre si proteine. Din moment ce nu au valoare nutritiva, este esential sa evitati zaharurile simple si rafinate,.

Informatii nutriitonale detaliate:
Pure Muscle Carbs
Portie: 2 masuri (55 g)
Cantitati/portie:
Calorii 208
Calorii din grasimi 0
Total grasimi 0 g
Din care Grasimi saturate 0 g
Trans grasimi 0 g
Colesterol 0 mg
Potasiu 0 mg
Sodiu 35 mg
Total carbohidrati 52 g
Din care Fibre dietetice 0 g
Zaharuri 11 g
Proteine 0 g

Alte ingrediente: carbohidrati complecsi extrasi din grane, fructoza cristalina, acid citric, arome naturale si artificiale.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 masuri (55 g)
- Portii/flacon: 22
Ca suplimente nutritive, amestecati incet 2 masuri de Pure Muscle Carbs in 300-350 ml de apa. Serviti cu 15 minute inainte de antrenament. Dupa exercitii intense, serviti o portie dupa antrenament, pentru a reaproviziona muschii cu glicogen.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 478 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURE MUSCLE CARBS

100% Pure Vitargo100% Pure Vitargo
100% Pure Vitargo
100% Pure Vitargo de la Aminostar se bazeaza pe carbohidratul unic patentat - Vitargo. Acesta este special creat pentru ...
MCT Oil 5000MCT Oil 5000
MCT Oil 5000
Multe persoane cred ca muschii bine dezvoltati sunt rezultatul exercitiilor fizice. Muschii fermi sunt considerati ...
RON 46
Massive Whey GainerMassive Whey Gainer
Massive Whey Gainer
Pentru orice atlet, proteinele sunt cheia unei diete sanatoase. Pentru un culturist, cea mai buna cale de a avea ...
MCT GoldMCT Gold
MCT Gold
MCT Gold este un ulei format 100% dintr-un lant mediu de trigliceride. Acet produs este ambalat intr-un recipient din ...
Creatine VitargoCreatine Vitargo
Creatine Vitargo
Glicogenul si creatina sunt doua depozite diferite de energie pentru lucrul muscular. Depozitele de glicogen sunt ...
Muscle Juice 2544Muscle Juice 2544
Muscle Juice 2544
Daca vrei sa cresti in greutate, atunci ai nevoie de o dieta bogata in calorii si de un program de exercitii. Muscle ...
Muscle JuiceMuscle Juice
Muscle Juice
Daca vrei sa cresti in greutate, atunci ai nevoie de o dieta bogata in calorii si de un program de exercitii. Muscle ...
Up Your MassUp Your Mass
Up Your Mass
Profilul nutritional macrobolic avansat al Up Your Mass ofera ratia precisa de 45/35/20 a macro nutrientilor ...
Critical Mass 4400gCritical Mass 4400g
Critical Mass 4400g
Critical Mass de la Applied Nutrition a fost conceput pentru persoanele care vor sa puna masa musculara. Critical Mass ...

PURE MUSCLE CARBS ESTE LISTAT IN: