Inscrie firma »
KABOOM

KABOOM

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare KABOOM

REZULTATE IMEDIATE CU KABOOM!

KABOOM Action Strips, lamele comestibile cu gust delicios de capsuni, reprezinta modalitatea perfecta de a pune la dispozitia celor dornici o formula creata exclusiv pentru barbati, menita a maximiza performantele sexuale. Mareste-ti libidoul si intareste-ti increderea in sine cu erectii ferme, prelungite, garantate pentru a elimina anxietatea si a-ti infrumuseta viata. KABOOM Action Strips actioneaza in cateva minute, atfel incat poti fi pregatit oriunde, oricand.
KABOOM Action Strips, creat pe baza de plante, are un gust placut, se dizolva repede si actioneaza rapid. KABOOM Action Strips mareste potenta sexuala si maximizeaza excitarea. Acum poti sa te joci mai mult si mai intens si timpul de refacere este mult mai scurt. Detine controlul total, mareste-ti performantele si atinge satisfactia maxima atat tu cat si partenera ta!
Marind fluxul sanguin catre penis, KABOOM Action Strips iti aduce o erectie mai durabila si puternica, la fel de eficienta ca si medicamentele prescrise pentru disfunctie erectila, fara a avea insa efecte secundare negative.
KABOOM Action Strips reduce timpul de recuperare intre actele sexuale, marind astfel placerea atat pentru tine, cat si pentru partenera ta. Daca suferi de disfunctii erectile dese, sau daca doresti doar sa te bucuri de o erectie prelungita si mai puternica, atunci este timpul sa ai grija de virilitatea ta. Muncesti din greu si te joci mult, atunci de ce sa nu o faci mai mult timp, cu efecte maxime, care sa iti asigure o viata sexuala perfecta?
Sa fim realisti, cand vine vorba de performante sexuale, fiecare are nevoie de un avantaj. Inceteaza sa mai joci ruleta ruseasca, si sa-ti risti viata sexuala folosind capsule care cateodata functioneaza si altadata nu.
Daca esti satisfacut de rezultatele tale sexuale doar 50% din timp, atunci e acceptabil. Dar sa nu te astepti sa primesti telefoane erotice, pentru ca prietena ta sigur se joaca cu un tip mai ... KABOOM !!!

KABOOM: Lovitura sigura!
Este motivul pentru care majoritatea barbatilor folosesc KABOOM Action Strips. De ce? Pentru ca ele functioneaza oriunde, oricand. Nu mai trebuie sa astepti ca o capsula sa se dizolve si sa te rogi ca ea sa isi faca efectul la timp, pentru ca trebuie sa iti satisfaci partenera. In situatii din acestea, ai nevoie de o "lovitura sigura"..... ai nevoie de KABOOM.

Efect rapid si sigur
Pune o lamela de KABOOM Action Strips sub limba si in cateva minute esti gata de treaba! KABOOM actioneaza rapid si de aceea esti pregatit pentru provocari oriunde si oricand. Vei simti efectul lui puternic in doar cateva minute dupa ce servesti prima doza, iar beneficiile sexuale dureaza ore intregi.

Invata despre disfunctiile erectile!
Disfunctia erectila poate insemna pierderea totala a abilitatii de a avea erectie, pierderea temporara a acesteia sau tendinta de a avea erectii scurte. Aceste variabile pot ajuta la estimarea incidentei disfunctiilor erectile. In functie de definitie, se estimeaza ca numarul barbatilor care sufera de disfunctie erectila este de 15-30 milioane. Conform unui sondaj efectuat de Institutul National de Medicina Ambulatorie din SUA, in anul 1985 la 1000 de barbati, 7.7 dintre acestia se tratau pentru disfunctii erectile. In anul 1999, numarul acestora s-a triplat, ajungand la 22.3 barbati la 1000. Orice boala care care cauzeaza ranirea nervilor sau impiedica circulatia sangelui catre penis poate fi o cauza a disfunctiei erectile. La barbatii mai in varsta, disfunctia erectila poate avea o cauza fizica, de exemplu boli sau lovituri, sau poate fi un efect secundar al medicamentelor. Incindenta creste odata cu varsta: aproximativ 5% din barbatii peste 40 de ani si intre 15 si 25% din barbatii peste 65 de ani sufera de disfunctii erectile. Barbatii de toate varstele care au folosit KABOOM au fost extrem de multumiti gradul de cresterea a potentei lor.

Cum apare o erectie?
Penisul contine 2 alveole numite corpora cavernosa, care asigura vascularizarea acestuia. Un tesut buretos umple alveolele. O membrana, numita tunica albuginea, inconjoara corpora cavernosa. Tesutul buretos contine muschi netezi, tesuturi fibroase, cavitati, vene si artere. Uretra, care este canalul pentru urinare si ejaculare, se afla paralel cu corpora cavernosa, in spatele acesteia si este inconjurata de corpus spongiosum.
Erectia poate fi efectul unei stimulari senzoriale si/sau mentale. Impulsurile venite de la creier, sau de la nervii locali produc relaxarea muschilor din corpora cavernosa, permitand sangelui sa circule si sa umple spatiile goale. Sangele creaza presiune in corpora cavernosa, permitand penisului sa se mareasca. Tunica albuginea ajuta la captarea sangelui in corpora cavernosa, prin aceasta sustinand erectia. Cand muschii penisului se contracta pentru a stopa fluxul sanguin si pentru a deschide canalele de evacuare a acestuia, erectia se opreste.

Ce cauzeaza disfunctia erectila?
Deoarece o erectie necesita o succesiune precisa de evenimente, disfunctia erectila poate aparea atunci cand oricare dintre acesti pasi este intrerupt. Succesiunea de evenimente include impulsurile nervilor in creier, coloana vertebrala si in zona din jurul penisului, si raspunsurile din muschi, tesuturi fibroase, vene, artere si din zona din jurul corpora cavernosa. Lezarea nervilor, arterelor, a muschilor netezi si a tesuturilor fibroase, de multe ori cauzate de o boala, este cea mai raspandita cauza a disfunctiei erectile. Afectiuni ca diabetul, bolile de rinichi, alcoolism cronic, scleroza multipla, arterosleroza, boli vasculare si neurologice cauzeaza 70% dintre disfunctiile erectile. Operatiile chirurgicale (in special cea de prostata si de vezica urinara pentru cancer), pot afecta nervii si arterele din apropierea penisului, cauzand disfunctia erectila. Lezarea penisului, maduvei spinarii, prostatei, a vezicii urinare, sau a pelvisului, ceea ce produce afectarea nervilor, muschilor netezi, arterelor si a tesuturilor fibroase din corpora cavernosa, este o alta cauza a disfunctiilor erectile.
Mai mult, medicamentele ca cele pentru presiune arteriala crescuta, antihistaminele, antidepresivele, tranchilizantele, medicamentele pentru stoparea poftei de mancare si cimetidine (un medicament recomandat pentru ulcer) pot produce disfunctii erectile ca efect secundar.
Expertii considera ca factorii psihologici ca, de exemplu, stresul, anxietatea, depresia, increderea in sine scazuta si frica de esec sexual cauzeaza intre 10 si 20% dintre cazurile de disfunctii erectile. Barbatii care sufera de disfunctii erectile cauzate de un factor fizic, au totodata si aceleasi reactii psihologice (stres, anxietate, vina, depresie).
Alte cauze posibile sunt: fumatul, care afecteaza circulatia sangelui in vene si artere, si anomaliile hormonale, ca de exemplu concentratia mica de testosteron.

Ingrediente
1. Fenugreek
Fenugreek provine din sudul Europei, regiunea mediteraniana si Asia occidentala. Are numeroase beneficii asupra sanatatii, printre acestea numarandu-se si cresterea libidoului, a testosteronului si marirea emiterii de insulina. Aceasta uimitoare planta se spune ca contine mai mult de 100 de componenti chimici naturali. Printre acestia se afla Furostanol Saponins si Steroidal Saponins. Fenugreek contine rotodioscin, Pseudo Protodioscin, Gracillin, Protogracillin, Diosgenin, Dioscin si multi alti saponins si sapogenins. Multi dintre ei nu au fost inca identificati. Toti acesti componenti sunt recunoscuti pentru efectul lor de crestere a testosteronului si libidoului. Exista o multitudine de studii si referinte care au demonstrat fara dubii ca pe langa calitatea de a controla nivelul zaharului si a lipidelor, Fenugreek produce si cresterea testosteronului si a libidoului. Efectul de crestere a libidoului are loc atat la femei, cat si la barbati, deopotriva.
2. Ginseng rosu Asiatic
Ginsengul este folosit in mod traditional pentru a infrange oboseala si a livra energie; dar deopotriva are si efecte afrodisiace puternice. Extractul de ginseng din radacina a fost recunoscut cu mii de ani in urma in Asia ca fiind tonic, pentru cresterea potentei si a longevitatii. El stimuleaza functia sexuala atat la femei cat si la barbati. Ginsenoids, care sunt chimicale cu proprietati medicinale, sunt cei mai importanti componenti bioactivi ai ginsengului. Cercetatorii considera ca aceste saponins sunt legate de livrarea de oxid nitric, care contribuie la efectele de intensificare sexuala.
Aceasta este o dovada ca ginsenoids poate facilita erectia prin inducerea directa a vasodilatarii si a relaxarii in corpus cavernosa. Mai mult, efectele ginsengului in corpus cavernosa sunt legate de faptul ca par a elibera si/sau a modifica eliberarea de oxid nitric din celulele endoteliale si nervii perivasculari. Ginseng poate afecta sistemul central nervos, imbunatatind activitatea catecolaminei hipotalamice implicate in comportamentul sexual si secretia de hormoni.
3. L-Arginina
L-Arginina reprezinta un aminoacid care afecteaza puternic performantele sexuale. L-Arginina este un precursor al oxidului nitric. Oxidul nitric este un component eliberat de corp care produce vasodilatatia, creste presiunea sangelui spre capilarele sanguine. Oxidul nitric este substanta cea mai importanta care influenteaza functia sexuala la barbati si femei. Ca raspuns la stimularea sexuala, corpul tau elibereaza oxid nitric in organele genitale. Aceasta cauzeaza relaxarea muschilor netezi din penis generand astfel erectia. Marirea cantitatii de oxid nitric are ca efect cresterea incidentei de avea a o erectie mai puternica si mai trainica. L-Arginina are de asemenea un rol important in stimularea glandei pituitare de a produce si secreta hormoni de crestere.

Intrebari frecvente
Cum folosesc KABOOM?
Pune 1-2 lamele comestibile sub limba, asteptand sa se dizolve complet, apoi inghite-le. Produsul are rezultate maxime daca il folosesti inainte cu 15-30 de minute inainte de activitatea sexuala.
Cum actioneaza KABOOM si ma va ajuta el sa obtin o experienta sexuala mai buna?
Ingredientele naturale din care este fabricat KABOOM produc stimuli atat la nivel fizic, cat si psihic. KABOOM ajuta la cresterea fluxului sanguin prin artere, ceea ce va produce impingerea acestuia spre capilarele din penis, avand ca rezultat final erectii puternice si durabile.
Pot lua KABOOM cu alte medicamente?
Este recomandat sa consulti un medic inainte de a lua KABOOM in combinatie cu alte medicamente.
Ma va ajuta KABOOM sa pot face sex de mai multe ori odata?
KABOOM este activ in sistemul tau timp de mai mult ore. El va reduce timpul de refacere, ceea ce iti va permite sa ai mai multe erectii.
Ce este impotenta si cum stiu ca ma afecteaza si pe mine?
Esecul de a avea erectie puternica destul, sau durabila, care sa permita cursul normal al unui act sexual este cunoscut ca fiind impotenta. Cauzele pot fi fizice, psihologice sau o combinatie a celor doua. Impotenta fizica poate fi rezultatul unei aprovizionari imperfecte cu sange a penisului, varsta la care hormonul sexual masculin este in scadere, diabet sau presiunea arteriala crescuta, medicamentele, sau alte afectiuni neurologice. Factorii psihologici ca de exemplu: lipsa placerii, depresia, teama de esec, pot fi responsabili pentru impotenta, si alcoolul, care pare a mari dorinta sexuala, de fapt impiedica performanta. Alti factori ai impotentei sunt: antidepresivele, narcoticele, diureticele, sedativele sau nicotina.
Am nevoie de KABOOM chiar inainte de actul sexual?
Raspunsul este NU. Daca stii ca vei avea acte sexuale la un moment dat al zilei este bine sa iei KABOOM atunci cand consideri ca este timpul, dar sa fie cu cel putin 15 minute inainte de sex.
Sunt multe produse de acest tip pe piata. De ce sa aleg KABOOM?
KABOOM este mai convenabil decat a lua pastile si functioneaza mai repede. Datorita ambalajului discret poti sa il iei cu tine oriunde astfel incat vei fi pregatit oricand.
Sunt tanar si activ si nu am probleme de disfunctii erectile. De ce sa iau KABOOM?
KABOOM nu a fost creat doar pentru persoanele cu probleme de disfunctii erectile. Este la fel de bun si pentru a preintampina alte obstacole care nu permit performante sexuale maxime: ejaculare precoce, stamina, etc. KABOOM transforma sexul bun in SEX CARE TE SCOATE DIN MINTI !!!
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 120 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU KABOOM

Yohimbe Bark ExtractYohimbe Bark Extract
Yohimbe Bark Extract
Noutatile din ultima vreme au fost dominate de Viagra si faptul ca este unicul remediu pentru disfunctii erectile, ...
Yohimbe Bark Extract LiquidYohimbe Bark Extract Liquid
Yohimbe Bark Extract Liquid
Noutatile din ultima vreme au fost dominate de viagra si faptul ca este unicul remediu pentru disfunctii erectile, ...
TestobolanTestobolan
Testobolan
Testobolan de la Best Body Nutrition a fost creat special pentru sportivii de performanta. Prin combinatia dintre ...
Nitric OxideNitric Oxide
Nitric Oxide
Oxidul nitric este o molecula care are capacitatea de a creste fluxul sanguin din corp. Acest oxid este format din azot ...
Vital ManVital Man
Vital Man
Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea. Viata sexuala ne afecteaza toate ...
RON 63
Horse PowerHorse Power
Horse Power
Aceasta formula noua combina 20 de ingrediente esentiale, care lucreaza sinergetic pentru a creste vigoarea, rezistenta, ...
Nitric XNitric X
Nitric X
Consumul unor suplimente nutritive in vederea imbunatatirii performantelor este deosebit de important, dar la fel de ...
Horse PowerHorse Power
Horse Power
Aceasta formula noua combina 20 de ingrediente esentiale, care lucreaza sinergetic pentru a creste vigoarea, rezistenta, ...
Arginine PowerArginine Power
Arginine Power
L-arginina reprezinta un aminoacid de baza care apare natural si participa in multe reactii biochimice importante ...