Inscrie firma »
GABA

GABA

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GABA

Acidul gama-aminobutiric, abreviat GABA, este un aminoacid care este produs in creier. Este format in corp din acidul glutamic, cu ajutorul vitaminei B6, si previne ca celulele nervoase sa nu se arda prea tare si sa aiba efecte negative. De aceea, GABA este un neurotransmitator.
In corp, GABA se gaseste in cantitati mari in hipotalamus, ceea ce inseamna ca acest aminoacid are un rol important in functia pituitar-hipotalamica. Hipotalamusul este regiunea din spate a creierului, care regularizeaza functiile instinctive, ca: ciclul somnului, temperatura corporala si alte activitati ale glandei pituitare. Pituitara este glanda endocrina cea mai importanta, care afecteaza toate functiile hormonale ale corpului. Hormonul de crestere este un hormon primar care este produs si secretat de glanda pituitara si reprezinta un mare interes pentru atleti. GABA este un substitut excelent al hormonului de crestere si, impreuna cu alti aminoacizi si nutrienti, ofera mai multa putere si reduce timpul de recuperare dupa exercitii intense.
Numeroase studii clinice au aratat faptul ca ingestia de GABA elibereaza hormon de crestere, in special dupa exercitii, eficienta fiind remarcabila. Eliberarea de hormon de crestere mareste masa musculara slaba. In acelasi timp, GABA reprezinta un supliment nutritiv extrem de folositor culturistilor, ridicatorilor de greutati, alergatorilor, practicantilor de arte martiale si altor atleti.
In plus, datorita efectului sau de calmare, GABA reduce presiunea sanguina, controleaza hipoglicemia, previne anxietatea si ofera un somn odihnitor. Prin extensie, regularizeaza apetitul, care este de ajutor in pierderea kilogramelor nedorite.
GABA este recomandat a se consuma inainte de a merge la culcare, pe un stomac relativ gol. Stomacul gol inseamna aproximativ 45 de minute dupa ingestia ultimei mese din zi. Consumul de GABA inainte de culcare are ca efect faptul ca ea lucreaza impreuna cu ritmul natural al corpului pentru a mari producerea de hormon de crestere, care se petrece dupa aproximativ 90 de minute dupa culcare. Consumul de GABA seara este corelat cu efectul lui de a induce un somn odihnitor.
Chiar daca efectul GABA variaza de la persoana la persoana, efectele benefice pot fi vizibile in 2 saptamani, dar efectul maxim se observa dupa 6-8 saptamani.
GABA impacheteaza mai multe semnificatii intr-un singur aminoacid, care au efecte benefice si ofera o stare de bine intr-un timp relativ scurt.

Intrebari frevente:

1. Ce gust are GABA?
GABA este un aminoacid, gustul lui putand fi descris ca fiind undeva intre medicinal si chimic, deoarece acest produs de la Ultimate Nutrition nu contine arome adaugate.

2. Se poate amesteca GABA cu o bautura care contine proteine?
GABA poate fi consumat impreuna cu oricare alt supliment nutritiv, dar nu in acelasi timp. Deoarece este un singur aminoacid, absorbtia lui va fi maxima intr-un mediu noncompetitiv. Deoarece GABA se consuma in mod normal la ora somnului, acest lucru nu ar trebui sa fie o problema.

3. GABA are efecte secundare?
Unele persoane au zis ca au simtit mancarimi ale pielii la cateva minute dupa ce au consumat GABA. Acest lucru poate fi legat de asa numitul flux al niacinului. GABA mai poate induce scurte probleme de respiratie, care au fost experimentate de un procent mic de persoane. Rareori, aceste senzatii au fost resimtite impreuna, dar efectul a fost temporar si s-a rezolvat de la sine.
Trebuie notat ca GABA are efecte slabe sedative si cauzeaza somnolenta. De aceea, trebuie consumat chiar inainte de ora de culcare.

Informatii nutritionale detaliate:
GABA
Portie: 2 capsule
Cantitati/portie:
Acid gama aminobutiric 1500 mg

Alte ingrediente: celuloza, dicalciu fosfat, gelatina, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 capsule
- Portii/flacon: 45
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de GABA o data pe zi, de preferat la ora de culcare sau conform recomandarilor medicului.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
206 301 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU GABA

Natural HGH SupportNatural HGH Support
Natural HGH Support
Dupa varsta de 30 de ani, productia hormonului de crestere scade brusc, iar acest lucru afecteaza nefavorabil o serie de ...
RON 119
GlutamineGlutamine
Glutamine
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. are o raspandire ...
GlutamineGlutamine
Glutamine
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ...
RON 67
Glutamine 300gGlutamine 300g
Glutamine 300g
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ubicvitara, ...
RON 71
ZMAZMA
ZMA
Studiile arata ca 68% din dietele tinute in necunostiinta de cauza contin mai putin de doua treimi de doza zilnica ...
CryoTestCryoTest
CryoTest
Dintre toti hormonii din corpul tau, testosteronul este cel care ajuta cel mai mult la cresterea muschilor. Fiecare ...
Creatin KautablettenCreatin Kautabletten
Creatin Kautabletten
Spre deosebire de alte suplimente nutritive, creatina nu este vitamina, mineral, planta, sau hormon. Este un aminoacid ...
MyoShockMyoShock
MyoShock
In lumea culturistilor, doar un lucru conteaza – muschii, cat mai multi. Pentru a avea muschi mari si tari, ...
Creapure CapsulesCreapure Capsules
Creapure Capsules
Pentru a performa la nivel optim, muschii au nevoie de energie. Corpul ofera energia necesara exercitiilor intense, sub ...
GABA - PRODUSE SIMILARE