Inscrie firma »
Daily Complete Formula

Daily Complete Formula

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Daily Complete Formula

Conform unui raport publicat de 2 cercetatori de la Harvard in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, toti adultii ar trebui sa consume multivitamine zilnic. Aceasta recomandare se bazeaza pe cercetarile care demonstreaza ca multivitaminele ajuta la prevenirea unor boli cronice, printre care se numara bolile de inima, anumite tipuri de cancer si osteoporoza.
Conform acestor cercetatori, este demonstrat faptul ca acidul folic consumat in primul trimestru de sarcina reduce riscul unor defecte din nastere denumite anomaliile tubului neural embrionar.
Aceasta recomandare este parte a noii atitudini adoptate de medicina conventionala in legatura cu valoarea suplimentelor nutritive. Pentru multi ani, opinia predominanta a celor mai multi medici a fost ca suplimentarea cu vitamine nu este necesara deoarece dieta americana tipica ofera toti nutrientii necesari pentru a mentine sanatatea la un nivel bun. In orice caz, dupa cum au aratat cercetatorii de la Harvard, aceasta opinie nu mai este de actualitate.
Observatia ca suplimentarea cu vitamine poate preveni unele boli cronice indica faptul ca dieta americana nu ofera cantitatea optima de nutritenti necesari organismului. Deficientele mici de vitamine pot fi cauzate de consumul de alimente cu adaos scazut de nutrienti, ca de exemplu, zaharul rafinat sau faina alba, de consumul scazut de fructe si legume bogate in vitamine.
Suplimentele nutritive cu minerale si multivitamine sunt, poate, suplimentele pure care pot fi consumate si de atleti. Pentru ca corpul uman sa lucreze la potential maxim, el trebuie "hranit" cu o gama variata si complexa de nutrienti vitali. Deficitul in vitamine sau minerale esentiale poate afecta negativ metabolismul corpului. Consumul zilnic de multivitamine si/sau multiminerale poate ajuta la asigurarea prezentei unor factori necesari pentru multe reactii metabolice.
Daily Complete Formula este un supliment nutritiv cu multivitamine si multiminerale creat special pentru a-ti ajuta corpul sa aiba cantitatea necesara de nutrienti necesari asigurarii echilibrului energetic fizic si mental. Aceasta formula complexa contine 33 de vitamine, minerale si ierburi, inclusiv bioflavanoid (vitamina P) si cantitati mari de sase tipuri de vitamina B, care sunt esentiale, si trei antioxidanti de baza. Aceasta formula de la Ultimate Nutrition are efecte benefice in special asupra persoanelor care vor sa isi depaseasca propriile limite si nu au timpul, sau energia necesara, sa isi monitorizeze dieta sau somnul indeaproape.
Daily Complete Formula ofera o balanta completa de vitamine esentiale pentru buna functionare a corpului nostru. Mineralele sunt adaugate in forma cea mai utilizata din punct de vedere biologic pentru a oferi o productivitate crescuta individului activ. Verifica lista de ingrediente... ai sa gasesti tot ce ti-ai putea dori si chiar mai mult decat atat!!! 100% natural, acest supliment nutritiv se afla in Top 10 suplimente pentru atleti si culturisti in multe din magazinele de profil. Daily Complete Formula de la Ultimate Nutrition contine antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi care conlucreaza pentru a-ti asigura sanatatea de care ai nevoie pentru a-ti trai viata la maxim.....!!!!

Intrebari frecvente:

1.De ce multivitamine, alimentatia nu este destul de sanatoasa?
Ideea conform careia ne asiguram necesarul de nutrienti din alimente nu mai este de actualitate. Pentru o persoana obisnuita, este greu sa isi asigure necesarul de nutritenti numai din alimente. Chiar si persoanele care mananca in modul cel mai sanatos pot sa nu aiba cantitatea recomandata de vitamine si minerale. Recunoscand acest lucru, Ultimate Nutrition a creat un intreg spectru de produse care combina ingredienti esentiali pentru mentinerea sanatatii.

2.Este important sa iei tabletele in timpul mesei? Daca uit de ele si au trecut deja cateva ore?
Absorbtia acestor suplimente este optima atunci cand corpul o cantitate mare de alimente de prelucrat. Este foarte important sa iei anumite formule care actioneaza in timp, impreuna cu masa. Unele vitamine si coenzima Q10 sunt solubile in grasime si sunt mult mai bine absorbite daca sunt luate odata cu masa. Daca uiti sa le iei in timpul mesei, ia-le atunci cand iti amintesti. Nu se poate intampla nimic rau. Daca a trecut mai mult de jumatate de zi de cand trebuia sa le iei atunci asteapta pana la urmatoarea masa.

3.Ce rol joaca antioxidantii si de ce ar trebui sa ii iau?
Antioxidantii sunt un grup de vitamine, minerale si enzime care protejeaza celulele din corpul nostru impotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt atomii sau grupurile de atomi care pot leza celulele, determinand slabirea sistemului imunitar si aparitia unor diferite boli. Antioxidantii functioneaza ca niste vulturi impotriva radicalilor liberi. Acesti vulturi neutralizeaza radicalii liberi prin ingerarea lor si facandu-i sa fie incapabili de a afecta celulele noastre. Chiar si o dieta sanatoasa nu poate oferi aportul necesar de antioxidanti, de aceea este recomandat sa servim zilnic suplimente nutritive cu antioxidanti. Vitamina C, E si betacarotenul, coenzima Q10 si mineralele (zinc si seleniu) sunt toate antioxidanti.

Informatii nutritionale detaliate:
Daily Complete Formula
Portie: 6 tablete
Cantitati/portie:
Vitamina A 10.000 UI
Vitamina C 1000 mg
Vitamina D3 400 UI
Vitamina E 200 UI
Tiamina 50 mg
Riboflavina 50 mg
Niacina 50 mg
Vitamina B6 50 mg
Acid folic 400 mcg
Vitamina B12 50 mcg
Biotina 300 mcg
Acid pantotenic 50 mg
Calciu 1000 mg
Fier 18 mg
Iodina 150 mcg
Magneziu 500 mg
Zinc 23 mg
Seleniu 70 mcg
Cupru 3 mg
Mangan 10 mg
Crom 200 mcg
Potasiu 95 mg
Bioflavanoid 250 mg
Acid glutamic 100 mg
Betaina hidroclorica 100 mg
Colina 50 mg
Inozitol 50 mg
Rutina 50 mg
Acid para-amino-benzoic 30 mg
Pudra macese rosii 20 mg
Hesperidina 20 mg
Acerola 10 mg
Boron 3 mg

Alte ingrediente: dicalciu fosfat, celuloza, croscarmeloza sodica, invelis farmaceutic, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de silicon.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 6 tablete
- Portie/flacon: 30
Ca suplimente nutritive, serviti sase tablete de Daily Complete Formula zilnic, trei tablete dupa micul dejun si trei dupa cina.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 478 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU DAILY COMPLETE FORMULA

Senior FormulaSenior Formula
Senior Formula
Odata cu inaintarea in varsta, printre multe altele, se modifica si necesarul de vitamine al organismului. De asemenea, ...
RON 73
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Vital ABVital AB
Vital AB
Gama de produse Vital reprezinta multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care contin mai mult de 40 de ...
RON 87
Lion Kids Punch with Vitamin DLion Kids Punch with Vitamin D
Lion Kids Punch with Vitamin D
Niciodata nu este prea devreme sa incepem o viata sanatoasa. Un copil puternic si sanatos are rezultate mai bune la ...
RON 45
Anabolic VitakicAnabolic Vitakic
Anabolic Vitakic
Sa reusesti sa pui masa musculara slaba se poate compara cu metoda construirii unei case. Totul incepe cu o fundatie ...
Super Multi 120 capsuleSuper Multi 120 capsule
Super Multi 120 capsule
Super Multi de la Dymatize este amestecul perfect de vitamine si minerale, necesar persoanelor care fac antrenamente ...
RON 70
Vitamin CVitamin C
Vitamin C
Vitamina C, cunoscuta si ca acid ascorbic, este o vitamina solubila in apa, vitala pentru functionarea normala a ...
Infant FormulaInfant Formula
Infant Formula
Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului dumneavoastra? In cazul copiilor, aportul unor nutrienti - ...
RON 56

DAILY COMPLETE FORMULA ESTE LISTAT IN:

DAILY COMPLETE FORMULA - PRODUSE SIMILARE