Inscrie firma »
 

Prezentare SUPER MICROTOP

Aparate de climatizare si aer conditionat prin reprezentanta firmei White Westinghouse in Romania. Paleta de produse WHITE-WESTINGHOUSE este foarte larga, variind de la aer conditionat, la cuptoare cu microunde, frigidere, lazi frigorifice, masini de spalat, aragaze, uscatoare.
--------------------------------------------------------------------------------
Climatizare (Climatizarea reprezinta operatia de mentinere a temperaturii, umiditatii si puritatii aerului din incaperi (spatii de birou, spatii comerciale, hoteluri, apartamente) la parametri normali. Firmele inscrise in acest domeniu ofera: proiectare; consultanta; asistenta tehnica pentru: climatizare, incalzire, ventilatie, executie de instalatii termosanitare, ventiloconvectoare, perdele de aer, ventilatoare axiale, centrifugale, unitati de climatizare de inalta precizie. Oferte de componente ce intra in alcatuirea aparatelor de climatizare (baterii de incalzire, filtre de aer si prefiltre, ventilatoare, grup frigorific, baterii de racire, umidificatoare, deumidificatoare, amortizoare de zgomot, destratificatoare, aparate terminale, echipamente de reglare, accesorii, grile, tuburi flexibile).)
Ventilatie (Import, distributie, montaj de sisteme de aer conditionat, ventilatoare casnice, ventilatoare axiale si centrifugale, ventilatoare industriale, centrale de climatizare, ventiloconvectoare, aeroterme, instalatii de ventilatie pentru adaposturi civile
PREZENTARE SUPER MICROTOP
LIGHT
MEMBER
SUPER MICROTOP
1 705 accesari
Persoana de contact: Musa Livia
Adresa postala: Otopeni, Str. Oituz, nr. 42, cod 71935
Localitate: Otopeni, Ilfov
Telefon: click aici 021-236.06.50 / 021-236.11.95 .
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Ventilatie si Sisteme de Ventilatie

ULTIMELE PRODUSE ALE SUPER MICROTOP

Oferta firmei SUPER MICROTOP nu contine nici un produs sau serviciu