Inscrie firma »
Un chiller performant de la Daikin

Un chiller performant de la Daikin

 

Prezentare Un chiller performant de la Daikin

Controlul ambiental precis este vital in multe aplicatii industriale si comerciale.
Daikin ofera o gama exceptionala de chillere (agregate de racire puternice), racite cu aer, racite cu apa si fara condensator, care vor mentine conditiile ideale chiar si in cele mai largi spatii.

Chiller-ul cu apa Daikin au o constructie avansata, compacta, usor de instalat si intretinut.
Chillerele se dovedesc a fi flexibile si eficiente in multiple aplicatii de racire de process, cum ar fi fermele de peste, pivnitele de vinuri, transportul maritime, procesele agricole, farmaceutice sau industriale. Cand un chiller se foloseste impreuna cu unitati de tratare a aerului sau cu ventiloconvectoarele, chillerele sunt efectiv ideale pentru conditionarea aerului in birouri, hoteluri si chiar a spatiilor de locuit.

Combinatiile de echipament /agent frigorific adecvate si flexibile dau posibilitatea ca Daikin sa ofere o gama completa de agregate optimizate pentru utilizarea cu R-134a si R-407C. Toate componentele agregatului de racire ;evaporator, condensator, filter, ulei etc.-au fost selectionate in mod special pentru a fi utilizate fie cu agentul frigorific R-134A,fie cu R-407c. Rezultatul final il constituie o gama de agregate de inalta tehnologie si performanta, datele de EUROVENT aratand ca aceste modele de chiller sunt cele mai eficiente de pe piata din punct de vedere energetic.

Tehnologia avansata, aliata cu o fiabilitate si o calitate fara rival, face ca agregatele de racire ( chillerele) Daikin sa constituie prima alegere a profesionistilor.

Pentru conditii comerciale, va rugam sa ne contactati.
PREZENTARE A**************
MEMBRU
GRATUIT
A**************
6 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Centrale termice si accesorii

UN CHILLER PERFORMANT DE LA DAIKIN ESTE LISTAT IN: