Inscrie firma »
 

Prezentare Megaterm S.A.

Gaze (Proiectari, executii in domeniul gazelor naturale, retele si instalatii de gaze naturale, conducte si racorduri de inalta presiune, robineti pentru butelii de inalta presiune si GPL, instalatii de incalzire complete industriale, rezidentiale si stradale, servicii, control gaze rezidentiale, verificari, revizuiri si modificari, bransamente si conducte stradale, autorizatii.)
Centrale termice (Solutii complete pentru sisteme de incalzire. Oferte de consultanta, proiectare, montaj. Servicii de verificare si punere in functiune a centralelor termice. Comert en-gros si en-detail cu centrale termice (microcentrale de apartament, centrale termice cu gaz metan, centrale murale, panouri solare etc.). Echipamente si accesorii pentru centrale termice (filtre de apa, filtre anticalcar, filtre pentru gaz, termostate, cazane din fonta sau otel, cazane pentru combustibil solid, arzatoare, boilere, radiatoare din fonta etc.))
Canalizare (Proiectare, executie la cheie instalatii si retele apa-canalizare pentru blocuri de locuinte, case si vile; executie camine de inspectie si guri de scurgere; realizarea constructiilor in domeniul instalatiilor sanitare, racorduri de canalizare; gama variata de sisteme de canalizare; bransamente de apa; echipamente pentru canalizare (camine din polietilena); echipamente de tratare a apei (filtre, statii dedurizare, statii demineralizare), utilitati etc. )
PREZENTARE Megaterm S.A.
LIGHT
MEMBER
Megaterm S.A.
3 139 accesari
Persoana de contact: Gheorghe Calin Mihai
Adresa postala: Bucuresti, Sector 6 Bursucani No. 2
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 004021-413.20.17 .
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE MEGATERM S.A.

Oferta firmei Megaterm S.A. nu contine nici un produs sau serviciu