Inscrie firma »
Sistem acces pontaj angajati

Sistem acces pontaj angajati

 

Prezentare Sistem acces pontaj angajati

Un sistem de gestionare a accesului cu cititoare de proximitate - SecureProx este format din nistecititoare de proximitate PROX2PLUS (care memoreaza carduri si evenimente) legate printr-o retea de comunicatie de tip RS485 la un PC.
Fiecare persoana care are acces in perimetrul protejat detine un card care are memorat un cod unic asociat numelui persoanei respective printr-un program;SecureProx; ce ruleaza pe PC.
Prin intermediul liniei de comunicatie RS485 programul care ruleaza pe PC poate genera baze de date continand nume de persoane si evenimente (intrari/iesiri din spatiul protejat, usa inchisa incorect, etc.) asociate temporal acestor persoane.
Accesul in perimetru se face pe baza de carduri de proximitate tip RFID. Fiecare cititor de proximitate are memorate codurile cardurilor care au acces prin acea intrare. Prin apropierea acestor carduri de cititoarele de proximitate instalate la intrarile/iesirile in/din perimetru se permite sa nu accesul in perimetrul protejat numai posesorilor de carduri inregistrate in memoria cititorului de proximitate respectiv.
Toate cititoarele de proximitate din locurile de acces in perimetrul de lucru sunt monitorizate prin intermediul softului SecureProx, care ruleaza pe un calculator de tip PC. Activitatea legata de intrarile/iesirile in/din perimetru este salvata intr-o baza de date. In acest mod se poate obtine o situatie exacta continand momentele de timp la care s-a realizat accesul in perimetru, precum si momentele de timp la care usile dotate cu cititoare de proximitate si senzori magnetici au fost lasate deschise.
Un sistem minimal pentru monitorizarea unei singure intrari este compus dintr-un cititor conectat printr-o linie de comunicatie RS485 la un PC dotat cu adaptor RS485/RS232 si o sursa de alimentare.
PREZENTARE S**********
MEMBRU
GRATUIT
S**********
8 451 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: interfon - video - electrice

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM ACCES PONTAJ ANGAJATI

Interfon proxiInterfon proxi
interfon proxi
Interfon de scara cu acces pe baza de card de proximitate full duplex cu centrala telefonica locala inclusa . ...
VIDEO INTERFONVIDEO INTERFON
VIDEO INTERFON
Video interfoanele tip RESEL se pot conecta ca si upgrade la interfoanele resel fara nici o modificare a instalatiei ...

SISTEM ACCES PONTAJ ANGAJATI ESTE LISTAT IN: