Inscrie firma »
 

Prezentare POP ART srl

Pop Art S.R.L, a fost fondata in 1998 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Firma Pop Art S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de farfurii, cancee, carpete, traiste, masti, icoane, castroane, obiecte decorative, mobilier pictat, papusi, obiecte din margele, oua incondeiate, linguri, ceramica, impletituri, stergare, ii, camasi barbatesti, lemn sculptat, lumanari, obiecte din piele. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Pop Art S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Si pentru ca Pop Art S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati
PREZENTARE POP ART srl
LIGHT
MEMBER
POP ART srl
2 819 accesari
Persoana de contact: nemes paul
Adresa postala: Str. B-dul Eroilor nr.1
Localitate: Cluj-napoca, Cluj
Telefon: click aici 0745256393
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Arta decorativa

ULTIMELE PRODUSE ALE POP ART SRL

Oferta firmei POP ART srl nu contine nici un produs sau serviciu