Inscrie firma »
 

Prezentare SELPRO CONSULTING

Selpro Consulting este o companie care are ca principal obiectiv identificarea metodelor de optimizare a proceselor. Ca partener al Selpro Consulting te poti lauda ca aplicand metodele recomandate ai ajuns mai eficient. Nu inseamna ca ne ocupam de lansarea unor noi afaceri pe nise de piata. Identificam potentialul clientilor nostri si le propunem forme de reducere a consumurilor si implicit a costurilor astfel incat sa afacerea lor sa devina mult mai profitabila.

Incepand cu 2007 am lansat o noua provocare, o activitate de tip After School ce se desfasoara in cadrul Clubului DEXTER. In acest scop am achizitionat un imobil in Braila pe strada Cetatii nr. 8, langa Politia Rutiera, in zona centrala a orasului. Imobilul a fost transformat intr-un spatiu in care copii sa se simta ca acasa. Noi spunem ca suntem cei mai buni dar mai bine intrebati de noi.

In cadrul firmei se desfasoara si o activitate de distributie echipamente termice pe zona Braila, Galati, Constanta, asigurand partenerilor nostri si sprijin tehnic in alegerea acestor echipamente.

Din 2008 firma a devenit partener ROMSTAL, reprezentanta ce desfasoara activitatea comerciala in Braila, sos. Buzaului nr. 9
PREZENTARE SELPRO CONSULTING
LIGHT
MEMBER
SELPRO CONSULTING
10 197 accesari
Persoana de contact: Virgil NITA
Adresa postala: str. Cetatii nr. 8
Localitate: Braila, Braila
Telefon: click aici 0723399068
Fax: 0339814319
Website:

Activitate firma: after school - centrale - instalatii

ULTIMELE PRODUSE ALE SELPRO CONSULTING

Echipamente termice ViessmannEchipamente termice Viessmann
Echipamente termice viessmann
Centrale termice, boilere si panouri solare Viessmann ...
RON 2790.00