COFETAR - PATISER
Prezentare COFETAR - PATISER
UNITATI DE COMPETENTA
COMPETENTE FUNDAMENTALE:
1.Comunicarea interactiva la locul de munca
2.Efectuarea muncii in echipa
COMPETENTE GENERALE LA LOCUL DE MUNCA:
3. Aplicarea normelor de protectie a mediului
4. Aplicarea normelor igienico-sanitare
5. Aplicarea NMP si NPSI
6. Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare
7. Organizarea si intretinerea locului de munca
8. Planificarea activitatii proprii
COMPETENTE TEHNICE SPECIALIZATE:
9. Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor
10. Asigurarea calitatii produselor
11. Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit
12. Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie
13. Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare
14. Prepararea produselor de patiserie/ cofetarie
15. Prepararea semipreparatelor de patiserie
16. Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/ patiserie
DURATA CURS 3 LUNI
PRET CURS 600 RON
Pentru a vizualiza datele companiei
P***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginP***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Educatie/Training/Media » Cursuri Calificare Recalificare si Perfectionare
PRODUSE ASEMANATOARE CU COFETAR - PATISER
BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FA...
Cursul este adresat celor care se ocupa de producerea produselor de paine si panificatie, celor care doresc sa se ...
LUCRATOR IN COMERT
Cursul este adresat celor care in domeniul comercial se ocupa de vanzari (in magazine, standuri, targuri. etc), pentru o ...
OSPATAR (CHELNER) VANZATOR IN UNITATI DE...
UNITATILE DE COMPETENTA
- Comunicarea interactiva la locul de munca
- Efectuarea muncii in echipa
- Aplicarea NPM si ...
BUCATAR
UNITATILE DE COMPETENTA
Competente fundamentale
1. Comunicarea la locul de munca
2. Desfasurarea muncii in ...
INSPECTOR PROTECTIA MUNCII
Cursul se adreseaza specialistilor care lucreaza; in cadrul unei unitati urmarind organizarea, coordonarea si ...
RECEPTIONER - HOTEL
Receptionerul este persoana care se ocupa cu protocolul de primire, inregistrarea si cazarea clientilor
UNITATILE DE ...
CAMERISTA HOTEL
Camerista este persoana care pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din ...
TAMPLAR UNIVERSAL
UNITATI DE COMPETENTA
1. Aplicarea formei de lucru in echipa
2. Aplicarea normelor si principiilor de ...
FORMATOR DE FORMATOR
Constructia acestui curs ofera participantilor posibilitatea de a-si forma sau exersa abilitati in proiectarea ...
COFETAR - PATISER ESTE LISTAT IN:
COFETAR - PATISER - PRODUSE SIMILARE