Inscrie firma »
 

Prezentare E***************

EDIL este o firma specializata in tranzactii imobiliare, cu experienta de 15 ani in domeniu, fiind una din primele agentii aparute pe piata imobiliara. Existam pentru a investi si a construi valoare. Cu EDIL aveti siguranta unui partener pentru o investitie profitabila, si de asemenea promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii. Misiunea noastra este de a oferi servicii complexe si de calitate pentru a asigura bunastarea clientilor nostri.

Obiectul nostru de activitate il reprezinta: tranzactiile imobiliare, prognoze si evaluari imobiliare, consultanta pentru plasamente, administrarea proprietatilor si a investitiilor imobiliare, precum si publicitate si promovare imobiliara si documentatie pentru credite.
Compania EDIL se ocupa vanzarea, cumpararea, inchirierea de apartamente, case, vile, cladiri de birouri, cabane, terenuri,spatii comerciale si spatii industriale.

Cu EDIL aveti avantajul unui partener pentru o investitie profitabila si totodata siguranta unei asistente de specialitate. Avand o echipa dinamica si entuziasta, EDIL da dovada de promptitudine si profesionalism in gasirea unei solutii specifice fiecarui client.
PREZENTARE E***************
MEMBRU
GRATUIT
E***************
9 249 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE EDIL REAL ESTATE

Departamentul OfficeDepartamentul Office
Departamentul office
Politica departamentului este cea specifica unei afaceri Business 2 Business. Noi lucram cu dumneavoastra si pentru ...