Inscrie firma »

C**************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C**************************************************

Cabinetul Individual de Psihologie BLAGOI ALINA MARIA a fost infiintat in anul 2007 potrivit legii 213/2004 si este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.
In conformitate cu Legea 319/14.07.2006 a Securitatii si Sanatatii in Munca si a Normelor Generale de Protectia Muncii, orice angajator este obligat sa angajeze doar persoane care in urma controlului medical si a verificarii aptitudinilor psihoprofesionale, corespund sarcinii de munca pe care urmeaza sa o exercite.
Doresc sa colaborez cu firme interesate si sa lucrez alaturi de profesionisti pentru formarea noilor angajati si integrarea acestora in cadrul echipei, folosind metode si tehnici psihologice specifice recrutarii si selectiei de personal.
Detin o oferta variata de teste, la nivelul impus de Uniunea Europeana, atat teste cu licenta, cat si teste creion - hartie, care ajuta in recrutarea resursei umane, in identificarea persoanelor care se potrivesc cel mai bine locului de munca, in depistarea aptitudinilor acestora, a rezistentei lor la stres si oboseala, a potentialului si a fortei de munca.
PREZENTARE C**************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
C**************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Clinici

ULTIMELE PRODUSE ALE CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BLAGOI ALINA MARIA

Oferta firmei Cabinet Individual de Psihologie Blagoi Alina Maria nu contine nici un produs sau serviciu