Inscrie firma »
 

Prezentare E-Sign Romania S.A.

E-Sign România S.A. este leader în serviciile de infrastructura a cheii publice (PKI) si în securitatea tehnologiei informatiilor. E-Sign România este prima autoritate de certificare (AC) din România care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa încheie cu încredere tranzactii prin retelele digitale. Prin cooperarea ce ADACOM, membra a VeriSign Affiliate Trust Network, E-Sign implementeaza produse si servicii pentru piata româneasca si este partenerul dumneavoastra ideal pentru stabilirea locala a oricarui tip de infrastructura a cheii publice.
E-Sign Romania S.A. constientizeaza ca serviciile sale realizeaza procese esentiale desfasurarii coerente a activitatii in plan global. Acest lucru reprezinta esenta strategiei noastre, care presupune cooperarea stransa a factorului uman cu Infrastructura Cheii Publice si Serviciile de Securitate a Tehnologiei Informatiei, pentru a adauga valoare in desfasurarea actvitatii de afaceri. Stabilitatea si siguranta reprezinta factorii cheie in castigarea increderii acelor clienti care inca au rezerve fata de serviciile noastre. De aceea, continuitatea si integritatea sunt importante pentru intreaga societate romaneasca. Sustinerea, integritatea si responsabilitatea sunt, asadar, valorile centrale care stau la baza parteneriatului E-Sign Romania S.A. cu clientii sai.

Dezvoltarea E-Sign Romania S.A. se va baza pe proiecte ample si pe termen lung care genereaza relatii durabile cu clientii sai. In acelasi timp, integritatea si securitatea serviciilor ce ne sunt incredintate trebuie sa vina in intampinarea celor mai inalte cerinte.
PREZENTARE E-Sign Romania S.A.
LIGHT
MEMBER
E-Sign Romania S.A.
6 855 accesari
Persoana de contact: Marius Daniel Pestina
Adresa postala: str. g-ral David Praporgescu, nr. 1-5, sect. 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021-2017660
Fax: 021-2107940
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Internet

ULTIMELE PRODUSE ALE E-SIGN ROMANIA S.A.

Oferta firmei E-Sign Romania S.A. nu contine nici un produs sau serviciu