Inscrie firma »
Seminee  moderne

Seminee moderne

 

Prezentare Seminee moderne

Cand vine vorba de incalzirea locuintei, putini dintre noi s-ar gandi la un semineu ca la o piesa de arta. Dar exact in acest mod se pot defini noile produse ecologice si inovative ale EcosmartFires.



Care sunt principalele atuuri acestor seminee?

- Functioneaza pe baza unui combustibil ecologic bio-ethanol care are o ardere totala, astfel nu se emana fum sau alte gaze reziduale, si implicit nu are nevoie de tubulatura de evacuare si manopera costisitoare aferenta.
- Flexibilitate- conferita de faptul ca nu necesita tubulatura de evacuare cat si datorita faptului ca kitul de ardere - piesa principala Ecosmart Fires - poate fi inglobat si modelat pentru orice tip de spatiu arhitectural (apartamente, vile, baruri, restaurante, birouri si hoteluri)
- Design-ul, este un alt element definitoriu al semineelor Ecosmart Fires, remarcandu-se prin eleganta, inovatie, modernism.

Inovatia technologica si originalitatea designului au adus Ecosmart Fires premii internationale : Winner 2006 Best of Year, Interior Design, New York, Winner Design Mark, Australian Desgin Awards.
PREZENTARE D***********
MEMBRU
GRATUIT
D***********
12 308 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SEMINEE MODERNE

Profile decorativeProfile decorative
Profile decorative
Decoratiunile profesionale au fost create pentru a pune in valoare designul exterior si interior al casei tale si pentru ...