Inscrie firma »
Statii de pompare Wilo Comfort

Statii de pompare Wilo Comfort

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Statii de pompare Wilo Comfort

Presiunea in sistemele de alimentare cu apa si antiincendii ale complexelor locative, hotelurilor, spitalelor, corpurilor administrative sau obiectelor industriale foarte des este insuficienta pentru a asigura toate puctele de distributie a apei cu nivelul necesar. In acest caz pentru asigurarea unui nivel solicitat si permanent de presiune se aplica sistemele de ridicare a presiunii. Aceste utilaje sunt diverse dupa constructia proprie: exista sisteme cu o singura sau cu mai multe pompe. Destinatia acestora este reactia la schimbarile in consumul de apa si respectiv gestionarea consumului de energie. In multe cazuri activitatea statiei este regulata prin distributia volumul necesar de apa activind pompele in regim optimal.
Noua generatie a statiilor de ridicare a presiunii este dotata cu aparate electonice de comanda simple in ulitizare, cu ajutorul carora se obtine un regim silentios si de inalta eficienta de lucru a pompelor.

Statia de ridicare a presiunii in coordonare cu sistemul de gestiune CC-Booster, Comfort Controller, corespund tuturor cerintelor tehnicii moderne. Wilo ocupa pozitiile de lider printre furnizorii de utilaje moderne de pompare, oferid, gata spre instalare, statii de ridicare a presiunii pentru alimentarea cu apa.

detalii pe site-ul nostru.
PREZENTARE A****************
MEMBRU
GRATUIT
A****************
11 638 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Instalatii pentru Constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU STATII DE POMPARE WILO COMFORT

Wilo Star RSB de la Axima GrupWilo Star RSB de la Axima Grup
Wilo Star RSB de la Axima Grup
Incepind cu luna iulie compania Axima Grup propune noile pompe de circulatie WILO Star RSB pentru toate necesitatile ...
Pompe Wilo Smart la pretul pompei Wilo RS 25/6-130.Pompe Wilo Smart la pretul pompei Wilo RS 25/6-130.
Pompe Wilo Smart la pretul pompei Wilo R...
Axima Grup in calitate de distribuitor oficial in Moldova, al liderului mondial WILO AG, ofera cele mai avantajoase ...