Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

societate de drept roman cu sediul in judetul Ilfov, SC PAOLO CONSULT a fost infiintata pentru a furniza materiale viticole si pomicole in Romania. Facem parte dintr-un grup din Italia care activeaza in sectorul viticol de peste 40 ani, realizand culturi complete de butasi si vita de vie, am considerat oportun de a impartasi din experienta noastra si Dvs.Producerea de butasi si vita de vie se face placand de la un material genetic de origine europeana certificata.Obiectivul nostru este acela de a va oferii solutiile cele mai optime pentru ferma dumneavoastra, viticola sau pomicola, prin realizarea unei plantatii cu material auxiliat necesar, conform standardelor internationale, posibilitatea de a infiinta ferme viticole si pomicole, consultanta si observarea evolutiei plantatiei. Astfel, toti cei care lucreaza in domeniul viniviticol,"mici sau mari", vor gasi la SC PAOLO CONSULT SRL, intr-un singur partener, toate solutiile si serviciile necesare.
Un alt obiectiv al nostru este de a nu trata necesitatile dumneavoastra doar din punct de vedere economic, punand accent pe solutia tehnica optima coroborata cu solutia cea mai avantajoasa pentru partenerii nostri.
Avand in vedere ca o relatie corecta si completa se poate obtine doar in cadrul unei intalniri, va invitam sa ne contactati pentru orice problema, sau in vederea unei consultari
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
3 838 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Viticultura

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PAOLO CONSULT SRL

Oferta firmei SC PAOLO CONSULT SRL nu contine nici un produs sau serviciu