Inscrie firma »

Cabinet de avocat DINU DANUT

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Cabinet de avocat DINU DANUT

Prioritatea cabinetului este prestarea unor servicii avocatiale de calitate clientilor sai.
Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice.
Serviciile adresate acestora sunt foarte variate. In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului comercial si fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii.
Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare, contracte.
In domeniul dreptului penal cabinetul poate prelua si rezolva orice problema ce are sau nu legatura cu infractiunile prevazute de Codul penal si de legi speciale, asistand persoana (persoanele) in cauza in fata organelor de politie, parchet sau in fata instantelor de judecata.

Castigul cel mai important de care va profita cabinetul de pe urma acestor servicii avocatiale de calitate va fi renumele dobandit pe piata serviciilor juridice.
Acest renume va fi de folos, in egala masura, atat cabinetului, pentru marirea portofoliului de clienti, cat si clientului, prin experienta acumulata, prestanta si renumele cabinetului care se ocupa de rezolvarea problemelor sale juridice.
PREZENTARE Cabinet de avocat DINU DANUT
LIGHT
MEMBER
Cabinet de avocat DINU DANUT
1 632 accesari
Persoana de contact: Dinu Danut
Adresa postala: str. Nerva Traian nr.15, bl. M69, ap.52, interfon 52C
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0743557188
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Avocatura

ULTIMELE PRODUSE ALE CABINET DE AVOCAT DINU DANUT

Oferta firmei Cabinet de avocat DINU DANUT nu contine nici un produs sau serviciu
CABINET DE AVOCAT DINU DANUT ESTE INSCRISA IN