Inscrie firma »
 

Prezentare Ced iNvest

CED Invest isi propune obtinerea celei mai bune solutii de finantare pentru clientii sai, persoane fizice sau juridice, fie ca este vorba de finantare bancara, din fonduri de finantare private, sau finantare nerambulsabila din fonduri europene.

Consultanta acordata pentru obtinerea de credite bancare este GRATUITA, nu implica nici un cost suplimentar pentru client, aceasta incluzand toate etapele procesului de finantare, de la stabilirea celei mai bune oferte, intocmirea dosarului,depunerea acestuia la finantator, negocierea termenilor finantarii, pana la ridicarea banilor din banca de catre client.

Pentru clientii ale caror nevoi implica obtinerea de fonduri europene nerambusabile, CED Invest ofera consultanta de specialitate in stabilirea eligibilitatii clientului, a fondului cel mai potrivit de finantare, intocmirea si depunerea dosarului. Aceasta se face atat la institutia finantatoare, cat si la banca, ca si sursa complementara de finantare. Putem efectua si studii complexe, planuri de afacere si studii de fezabilitate, necesare accesarii fondurilor europene.

Pentru orice nevoie, exista o solutie de finantare. SCOPUL nostru este sa va oferim solutia cea mai bunade finantare, creata specific pentru nevoia dumneavoastra.
CED INVEST SRL
PREZENTARE Ced iNvest
LIGHT
MEMBER
Ced iNvest
2 294 accesari
Persoana de contact: Cosmin Dragoi
Adresa postala: Splaiul Unirii, nr.35, bl.M7, sc.2, etj.5, ap.54
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0314051663
Fax: 0314051663
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta IMM -uri

ULTIMELE PRODUSE ALE CED INVEST

Oferta firmei Ced iNvest nu contine nici un produs sau serviciu