Inscrie firma »

SC Lightway Software SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC Lightway Software SRL

Lightway Software este o firma din domeniul IT&C infiintata in februarie 2007, cu o strategie de dezvoltare pe 3 directii. Prima directie consta in dezvoltarea de solutii enterprise adaptate nevoilor clientilor. Incercam sa pastram o atentie deosebita pentru clientii care au nevoie de solutii software in cadrul unor afaceri cu complexitate crescuta si caracter critic. Specialitatea noastra sunt aplicatiile de tip Rich Internet Applications, E-Commerce, Collaborative Solutions, Portals, Reporting & Business Intelligence.

Cea de-a doua directie de dezvoltare presupune prestarea de servicii de tip consultanta pe tehnologii de nisa si care necesita un grad de expertiza foarte ridicat. Printre acestea amintim integrarea aplicatiilor cu sisteme de tip legacy, cresterea fezabilitatii si performantelor aplicatiilor, conceperea arhitecturii si chiar implementare propriu zisa. In faza de design si arhictura ne concentram cu preponderenta pe analiza riscurilor si elaborarea unei strategii de dezvoltare orientata pe securitate, scalabilitate si performanta.


Cel de-al treilea interes al nostru si directie de dezvoltare o constituie produsele open source. Deoarece ne consideram o echipa plina de entuziasm si cu o dorinta de inovare exacerbata am constatat ca modelul de afaceri "Open Source" se muleaza perfect pe calitatile noastre. Prin aceste produse incercam sa aducem o valoare cat mai mare pietei IT si sa oferim o libertate de alegere absoluta.
PREZENTARE SC Lightway Software SRL
LIGHT
MEMBER
SC Lightway Software SRL
1 550 accesari
Persoana de contact: Radu Andrei Tanasa
Adresa postala: Str. Gheorghe Dima, nr. 6, ap. 16
Localitate: Cluj Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0746087558
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Consultanta in domeniul IT&C

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LIGHTWAY SOFTWARE SRL

Oferta firmei SC Lightway Software SRL nu contine nici un produs sau serviciu