Inscrie firma »
 

Prezentare H*************

H&H Consulting a fost infiintata in 2001 in Sibiu si ofera servicii de recrutare si selectie de personal, training si consultanta. Echipa noastra de consultanti si asistenti isi propune sa analizeze si sa inteleaga foarte bine situatia fiecarei organizatii client si sa propuna solutii personalizate.

Am evoluat de la infiintare pana in prezent intr-o companie capabila sa ofere rezultate tot mai bune pentru clienti, raspunzand rapid si eficient la provocarile pe care ni le ridica. Filosofia noastra este bazata pe principiul oferirii unor solutii de training si recrutare si selectie de personal care sa fie in acelasi timp inovative, practice si orientate spre rezultate. In acest fel contribuim la evolutia profesionala si personala a indivizilor si la dezvoltarea organizatiilor, facandu-le mai eficiente, mai flexibile si mai adaptate la piata.

Conducem aceasta companie urmand standarde etice stricte, mentinand deplina confidentialitate, atat pentru clientii nostrii cat si pentru candidati.
PREZENTARE H*************
MEMBRU
GRATUIT
H*************
5 629 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta resurse umane

ULTIMELE PRODUSE ALE H&H CONSULTING

Consultanta organizationalaConsultanta organizationala
Consultanta organizationala
Consultantii nostri analizeaza diferite aspecte ale organizatiei dvs., utilizand instrumentele Human ...
Recrutare si selectie de personalRecrutare si selectie de personal
Recrutare si selectie de personal
Abordarea noastra este sa identificam candidati cu potential de dezvoltare, capabili sa se integreze pe termen lung in ...
TrainingTraining
Training
Programele noastre de training sunt adaptate trebuintelor fiecarei organizatii si prin urmare sunt unice pentru fiecare ...