Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Spatiu vesel de joaca, petreceri, distractie, aniversari, ateliere de creatie, jucarii mari si mici. Smaraldino te invita sa te distrezi cu prietenii sau colegii tai; pentru aceasta a conceput un program distractiv full-time cu jocuri de creativitate, jocuri de socializare si de echipa, jocuri pentru dezvoltarea spiritului de competitie pozitiva.
Te asteapta trampolina, papucii zburatori, casa bantuita a lui Scooby-Doo, masa de air-hockey, biliard si fussbal, casuta lui Hansel si Gretel.


Daca nu te-ai hotarat sa-ti trimiti copilul intr-o tabara sau daca tocmai s-a intors si petrece prea mult timp in fata calculatorului/televizorului si, mai ales daca vrei sa-si petreaca timpul intr-un mod creativ, la Clubul Smaraldino poate invata lucruri noi sau isi poate dezvolta competentele de comunicare orala/scrisa deja dobandite.

In perioada 1-15 august, la Clubul pentru copii Smaraldino se desfasoara mini-clubul .In vacanta.Copii cu varste intre 5-11 ani sunt antrenati in activitati cu caracter educativ si creativ. In fiecare zi, de la ora 9 la 12, copiii nu vor avea timp sa se plictiseasca pentru ca programul este foarte incarcat:

- jocuri cu litere si cifre pentru exersarea scrisului - dedicate copiilor prescolari sau scolarilor care au terminat clasa I;
- franceza/engleza distractiva pentru exersarea abilitatilor conversationale - implica toti copiii participanti;
- colorat si decupat pentru confectionarea unor obiecte decorative - dedicat copiilor de 7- 9 ani;
- concursuri de glume, ghicitori si cantece de vacanta pentru dezvoltarea capacitatii de exprimare orala - adresat copiilor de 9- 11 ani sau tuturor celor care vor sa participe;
- laboratorul de bijuterii pentru fetitele care au rabdare sa-si confectioneze bratari si margele;
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 274 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Jucarii si Jocuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SMARALDINO CLUB SRL

Oferta firmei Smaraldino Club SRL nu contine nici un produs sau serviciu