Inscrie firma »

SC Figero Consulting SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC Figero Consulting SRL

Figero Consulting stie foarte bine ca pentru dumneavoastra valorificarea pregatirii angajatilor constituie aspectul esential al dezvoltarii afacerii.

Reusita oricarei afaceri se bazeaza pe oamenii care isi transpun ideile in proiecte. Noi va oferim recrutarea, pregatirea si evaluarea personalului, succesul este al dumneavoastra.

In fiecare zi, clientii dumneavoastra va acorda increderea lor. Noi dorim sa contribuim la pastrarea si cresterea succesului angajatilor dumneavostra in activitatile pe care le desfasoara.

Integrarea profesionala prin stagii rapide de formare va permite largirea ariei responsabilitatilor si realizarea unui progres permanent. Performantele si motivatia personalului vor deveni elementele cheie in satisfacerea clientilor.

Business Advisor (Consultanta in Afaceri)

Business Advisor ofera solutii pentru organizarea si dezvoltarea afacerii prin:

* elaborarea de politici si proceduri de gestionare a resurselor umane;
* furnizarea de solutii pentru eficientizarea structurii si functionalitatii sistemului/organizatiei;
* implementarea politici, proceduri, solutii;
* creearea sistemelor motivationale;
* proiectarea structurii organizatorice (fisa postului, organigrama, etc.);
* dezvoltare organizationala;
* diagnosticarea sistemulul (identificarea punctelor tari, slabe, etc);
* prezentarea solutiilor si modelelor recomandate;
* definirea instrumentelor de evaluare: indicatori, grile, etc.


Executive & Professional Search
(Recrutare de Personal)

Prin produsele specializate pentru resurse umane oferim clientilor nostri solutii complete si asistenta in implementarea acestora pentru problemele existente in gestionarea activitatilor care au ca liant resursa umana.

* Recrutare personal
Pe baza unei fise a postului definita de client serviciul nostru specializat face demersurile necesare (anunturi in ziare, newsletter, postare pe internet, etc) pentru ca posibilii candidati pentru postul vacant sa contacteze firma client

* Selectie personal
o pe baza CV-urilor colectate de client serviciul nostru specializat realizeaza o selectie/evaluare pentru a oferii clientului candidatul cu profilul cel mai apropiat de cerintele descrise in fisa postului.
o pe baza recrutarii noastre se realizeaza o selectie/evaluare pentru a prezenta candidatul cu profilul cel mai apropiat de cerintele clientului descrise in fisa postului.
o pe baza recrutarii mixte(client si figero) se realizeaza o selectie/evaluare pentru a prezenta clientului candidatul cu profilul cel mai apropiat de cerintele clientului descrise in fisa postului


* Plasare personal
Din baza de date proprie se ofera clientului candidatul cu profilul cel mai apropiat de cerintele clientului descrise in fisa postului


* Executive Search
Furnizam personal cu grad ridicat de specializare, pentru pozitii care solicita expertiza profesionala conform unor cerinte specifice complex definite.

BestOn

BestOn este un produs al Figero Consulting definit ca un proiect web destinat publicitatii online prin intermediul pachetelor publicitare si al hartilor electronice.
PREZENTARE SC Figero Consulting SRL
LIGHT
MEMBER
SC Figero Consulting SRL
4 023 accesari
Persoana de contact: Fiilesi Georges
Adresa postala: Bujorilor, Bl.58, Sc.D, Ap.4
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0742146977
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Recrutare si Plasare Personal

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FIGERO CONSULTING SRL

JobOfficeJobOffice
Joboffice
Recrutare de personal, conform unei fise a postului predefinita de catre angajator. ...