Inscrie firma »
 

Prezentare Racemi

Societatea comerciala Racemi a fost infiintata in anul 1994, incepandu-si activitatea in domeniu prin comercializarea de piese auto Dacia, Aro, Raba, Saviem. Atunci, sediul firmei era in bulevardul Nicolae Iorga nr. 42.

In 1997 firma isi construieste un sediu nou, pe bulevardul Nicolae Iorga, nr 12 A, cu un spatiu de desfasurare de 600 de metri patrati, pe doua nivele, devenind astfel unul dintre cele mai mari magazine de profil din orasul Iasi.

Pe parcurs, sociatatea pune in comercializare piese auto Daewoo, dupa care initiaza si dezvolta un nou sector, destinat pieselor auto import, toata gama de autoturisme, utilitare, camioane, pana la masini agricole.

Incepand din anul 2003 societatea construieste o cladire pe doua nivele de 2000 de metri patrati, pe strada Nicolina, nr 64, avand la parter un service auto dotat cu utilaje si aparatura moderna si un personal calificat pentru a remedia orice defectiune indiferent de marca autoturismului.

Service-ul are in componenta sa ateliere de mecanica, directie, electrice, vopsitorie, spalatorie, vulcanizare, tractari auto si isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 1000 de metri patrati.

Societatea detine si inchiriaza spatii comerciale (300 de metri patrati parter), spatii birouri (1200 de metri patrati la etajele 1 si 2), apartamente de serviciu (370 de metri patrati).

Pe parcursul celor 13 ani de activitate am acumulat experienta in domeniul auto si am facut tot posibilul sa satisfacem toate cerintele clientilor si partenerilor nostri carora le multumim pentru increderea acordata si le promitem promptitudine si profesionalism. Cu ajutorul dumneavoastra am crescut in fiecare zi cate putin si am ajuns sa putem spune astazi ca Auto Racemi este universul masinii tale.
PREZENTARE Racemi
LIGHT
MEMBER
Racemi
3 860 accesari
Persoana de contact: Piu Mihai
Adresa postala: BD. Nicolae Iorga 12 A
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici 0744588344
Website:

Categorie principala:
Masini/Piese » Componente

ULTIMELE PRODUSE ALE RACEMI

Oferta firmei Racemi nu contine nici un produs sau serviciu