Inscrie firma »
 

Prezentare NO LIMITS PARTNER

NO LIMIT PARTNER este o agentie de publicitate full service, care incearca o noua formula de promovare, combinind mijloacele clasice cu cele neconventionale.

NO LIMIT PARTNER doreste sa devina partenerul dumneavoastra in organizarea de evenimente indoor si outdoor:

-Standuri expozitionale
-Lansari de produs
-Campanii promotionale
-Team building
-Conferinte
-Petreceri
ORGANIZARI DE EVENIMENTE NEOBISNUITE

Organizam evenimente si evenimente in cadrul altor evenimente, dar ceea ce ne face unici pe aceasta piata este faptul ca evenimentele noastre sunt neobisnuite si unice pentru fiecare client.

Evenimentele noastre te transfera in lumea filmului, imbinand tehnicile cinematografice cu cele ale cascadoriei.

Toti iubim lumea filmului . Numai cu noi poti avea acum propria ta experienta de acest gen.

In acest joc, tu poti fi eroul care prin calitatile sale personale poate depasi diferite nivele de dificultate, de-a lungul unei zile de neuitat, la sfarsitul careia vei avea propriul tau film.

Fiecare experienta este unica si se desfasoara dupa un scenariu scris pentru compania ta in functie de necesitatile evenimentului sau lansarii de produs sau campanie pe care vrei sa o organizezi.

BTL - organizari de evenimente, targuri si expozitii (standuri), sampling, prezentari, promotii, hostess, analiza si consiliere, strategii de comunicare, implementare programe de loialitate, coordonare campanie de promovare si sustinere. .

MATERIALE PROMOTIONALE - din import si autohtone, agende si calendare, brichete, pixuri, scrumiere, brelocuri, pungi de hartie si plastic, produse textile, tricouri, sepci salopete, servetele, ecusoane, insigne, brelocuri, produse pentru birou, ceasuri, umbrele, baloane, diverse produse din plastic, cd-uri prezentare, chibrituri, personalizare, serigrafie, tampografie.

PRODUCTIE TIPAR - printuri de mari dimensiuni, print digital in-house, flyere, pliante, brosuri, reviste, cataloage, mape de prezentare, coli cu antet, etichete, afise, postere, carti de vizita, invitatii, cutii carton, etc.

INDOOR / OUTDOOR - casete luminoase, litere volumetrice, banere, panouri, inscriptionari masini, corturi, pavilioane, copertine.
PREZENTARE NO LIMITS PARTNER
LIGHT
MEMBER
NO LIMITS PARTNER
5 799 accesari
Persoana de contact: Carmen Vasilescu
Adresa postala: Str.Calusei 34, Sect.2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0724.497.875
Fax: 021.252.76.72
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Agentii de publicitate

ULTIMELE PRODUSE ALE NO LIMITS PARTNER

ADVERTISINGADVERTISING
Advertising
BTL - organizari de evenimente, targuri si expozitii (standuri), sampling, prezentari, promotii, hostess, analiza si ...
NO LIMITS PARTNER ESTE INSCRISA IN