Inscrie firma »
 

Prezentare R**********

Sc. Roalpin Srl este o firma cu sediul in Rm Valcea cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.
-Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.
- Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor
- Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna- Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.
- Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.
-Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia munci si se lucreaza in doua corzi, neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.
-FIRMA ROALPIN VA ASIGURA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ANGAJATILOR SI A FIRMEI, EXECUTIE RAPIDA,O COLABORARE BUNA CU EXECUTANTUL SI SERIOZITATE.
PREZENTARE R**********
MEMBRU
GRATUIT
R**********
1 013 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Alpinism utilitar

ULTIMELE PRODUSE ALE ROALPIN SRL

Oferta firmei Roalpin SRL nu contine nici un produs sau serviciu
ROALPIN SRL ESTE INSCRISA IN