Inscrie firma »
Presa orizontala hidraulica PP200

Presa orizontala hidraulica PP200

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Presa orizontala hidraulica PP200

Versatilitatea excelentei Prese hidraulice orizontale NARGESA PP200 permite executarea unui numar mare de piese forjate si a tuturor tipurilor de operatiuni pentru toate tipurile de materiale: Conducte, bare plate, diferite profiluri, tije... Operatiunile de pliere cu masinile de fier forjat permit indoirea complet a partilor sau a pieselor, spre deosebire de masinile de indoire pentru bare cu sectiune plana. Indoirea conductelor cu o raza fixa de pana la 180º- poate fi considerat unul din avantajele acestor prese. Intinderea si reducerea conductelor la capete pentru realizarea unor piese de imbinat sau sudat ulterior. Taierea, perforarea si stantarea barelor plane sau a tablei metalice transforma aceasta presa orizontala intr-o masina de stantat. Multe ateliere folosesc aceste prese pentru intinderea si formarea diferitelor tipuri de profiluri. Este de asemenea o solutie pentru indoirea diferitelor profiluri cu diferite curburi si mentinerea capetelor drepte, ca la producerea de manere si flanse. Crestarea conductelor pentru asamblarea cu alta la 90º-. Forjarea la rece foloseste presele orizontale pentru executarea si formarea diferitelor forme de balustri... Versatilitatea si utilizarea usoara fac din aceasta masina o presa de indoire orizontala necesara pentru lucrarile de prelucrare a metalelor.


Toate produsele Nargesa respecta reglementarile CE pentru producerea de masini industriale.


CARACTERISTICI TEHNICE

Presa hidraulica orizontala PP200 a fost executata din otel monobloc sudat cu grosimea de 60 mm, stabilizat si mecanizat. Robustetea, versatilitatea si manipularea usoara sunt trei din cele mai bune caracteristici pentru presa hidraulica orizontala.


AVANTAJE



Manipulare usoara: Masina este livrata complet asamblata, este necesara doar conectarea la sursa de alimentare necesara si inceperea lucrului.
Versatilitate: Nargesa PP200 are un catalog cu o gama excelenta de unelte optionale. (Vezi la baza paginii pentru uneltele optionale si un film demonstrativ).
Fabricare usoara a uneltelor: Clientul insusi sau orice producator de unelte poate realiza matritele si poansoanele.
Operatiunea de indoire fara riscul de avariere a dornurilor si a matritelor cu materiale groase, spre deosebire de presele conventionale.
Indoirea barelor plate si a tablelor in forme complet apropiate. Executia acestei prese orizontale permite executarea operatiunilor de pliere care sunt imposibil de realizat pe o presa conventionala.
Schimbare rapida a uneltelor, poansoanelor si matritelor: Aceasta schimbare nu dureaza mai mult de 30 de secunde de obicei.

SCULE STANDARD: Presa orizontala PP200 include matrita completa de pliere 4V. (vezi la baza paginii pentru accesorii standard).


Caracteristici tehnice pentru Presa hidraulica orizontala



Putere lucru: 20.000 Kg (200 KN).
Viteza de lucru: 10 mm/s.
Viteza revenire: 35 mm/s.
Deplasare maxima: 250 mm.
Repetitivitate: 0,05 mm.
Marime banc: 600x1170 mm.
Inaltime de lucru: 950 mm.
Mod programare: Manual sau Automat.
Pedala actionare cu siguranta dubla.
Piston ghidat mecanic.
Contra piesa.
Regulator de presiune.
Putere motor: 2.2 KW/3 HP la 1400 r.p.m.
Tensiune electrica: 230/400 V trifazata.
Intensitate: 9/5 A.
Presiune hidraulica: 50 la 215 Kg/cm2.
Pompa hidraulica: 7,5 litri/minut.
Capacitate rezervor: 27 litri.
Suport sustinere matrite inclus.
Dimensiuni masina: 760x1174x1150 mm.
Greutate: 625 Kg.
Banc inferior paletizat pentru transportul usor al masinii la locul de lucru sau depozitare.
Masina este livrata complet asamblata.
Ambalaj inclus: Palet de lemn NIMF15 si o cutie de carton cu trei straturi adecvata pentru transportul maritim.

Toate produsele noastre sunt produse in fabricile noastre din Spania. Componentele hidraulice si electrice sunt toate standard de la cele mai bune marci europene, cu asistenta tehnica in toata lumea: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato, etc...





Inainte de a cumpara o Presa hidraulica orizontala trebuie sa cunoasteti dificultatile care exista la montarea unor matrite non-standard pentru pliere, indoire, sau formare de piese speciale. Uneori poate fi dificil pentru client sa investeasca in unelte complexe atunci cand trebuie executate piese personalizate intr-un timp scurt, trebuie sa se executa un numar mic de piese sau atunci cand lipseste bugetul. Avantajul presei orizontale de indoire PP200 este folosirea unui cap de actionare foarte simplu astfel incat toti clientii pot adapta orice matrita de fabricatie proprie. Pentru a adauga mai multe optiuni la fixarea uneltelor, bancul de lucru are o serie de gauri de prindere distribuite pe toata suprafata pentru a usura fixarea.


Daca aveti nevoie de o matrita speciala, Prada Nargesa ofera asistenta tehnica tuturor clientilor nostri ce doresc sa isi realizeze propriile unelte. Mai mult, avem un serviciu suplimentar pentru proiectarea si producerea uneltelor exclusive la cerere, pentru fiecare din masinile pe care le producem.


UTILIZARILE MASINII: PRESA ORIZONTALA PP200

Exista multiple utilizari pentru Presa de indoire orizontala PP200 NARGESA. Numarul mare de unelte complementare permite multiple operatiuni in diferite materiale si in diferite tipuri de profiluri. Indoire si plierea bare plate, folosind presa orizontala puteti produce piese complet inchise ce vor fi dificil de obtinut folosind alte masini. Indoirea si curbarea tunurilor la diferite unghiuri pentru a executa mese, scaune, scari de piscina, protectii masina, protectii loc parcare, masini de fitness, etc... Indreptarea si indoirea profilurilor mari pentru conformare la sasiuri de autobuz, prototipuri cu curbe si indoiri complicare, indreptare profiluri gresite... Taierea de bare plate si tabla metalica mult mai rapid comparativ cu orice fierastrau sau masina de taiere. Stantare, gaurire, perforare sau stantare placi pentru executare de orificii pentru garduri, usi, ferestre si alte piese. Taierea si formarea sunt alte caracteristici ale acestei prese de formare versatile pentru producerea flanselor si clemelor pentru fixarea conductelor. Largire tuburi sau conducte pentru asamblare si sudare ulterioara pentru a realiza conducte de evacuare, distribuitoare pompe de apa, mobilier metalic, tub sina... Largirea si reducerea capetelor conductelor permite imbinarea diferitelor conducte pentru realizarea de dane, scaun

PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 223 584 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale