Inscrie firma »
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.

MaÈ™ină semiautomată masivă cu două coloane concepută pentru a fi utilizată pentru debitarea industrială a materialelor chiar È™i î-n cadrul aplicaÈ›iilor dificile de debitare non-stop.
ConcepÈ›ia modernă a cadrului masiv permite debitarea industrială a materialelor pline cu secÈ›iuni mari, debitarea secÈ›iunilor foarte mari È™i de asemenea debitarea unghiulară pâ-nă la 60°-.
MaÈ™ina industrială robustă potrivită pentru toate atelierele È™i halele de producÈ›ie exigente. MaÈ™ina este echipată cu o pâ-nză ferăstrău cu secÈ›iunea de 54 x 1,6 mm. Aceste pâ-nze sunt fabricate î-n multe variante È™i permit utilizarea maÈ™inii pentru debitarea unei game largi de profile È™i bare pline, inclusiv din inox sau oÈ›eluri pentru scule.
GraÈ›ie bazei extrem de robuste, a sistemului suportului rotativ cu două coloane a cadrului de debitare È™i suprafeÈ›ei extrem de mare de î-ncărcare a menghinei, maÈ™ina excelează î-n categoria sa. Toate acestea asigură o stabilitate unică, acurateÈ›e È™i durată de viață.
MaÈ™ina este echipată cu unitate hidraulică industrială de î-naltă performanță. Prin apăsarea unui singur buton se porneÅŸte ciclul de lucru complet: prinderea materialului, pornirea panglicii ferăstrău, pornirea răcirii, executarea tăierii, oprirea pâ-nzei È™i a răcirii, readucerea cadrului ferăstrău î-n pozitia de start reglată, deschiderea menghinei. Toate aceste funcÈ›ii completate cu avansul pâ-nzei controlat hidraulic cresc î-n mod semnificativ eficienÈ›a de debitare, î-n special î-n cazul producÈ›iei de serie mare È™i debitarea materialelor pline È™i de î-naltă calitate. Ambele cuburi de ghidare al pâ-nzei sunt prevăzute cu supape de reglare automată al avansului de debitare ceea ce creÈ™te semnificativ viteza È™i precizia de debitare È™i prelungeÈ™te durata de viață a pâ-nzei ferăstrău. Sistemul hidraulic vă permite să setaÈ›i presiunea necesară de strâ-ngere a menghinei. Câ-nd comutaÈ›i maÈ™ina î-n modul manual toate aceste functii pot fi comandate separat. EficienÈ›a maximă de debitare este menÈ›inută acum datorită posibilității de stabilire a vitezei optime de rulare a benzii ferăstrău cu ajutorul unui variator de frecvență î-n intervalul cuprins î-ntre 15 È™i 90 m/min, fapt ce contribuie î-n mod semnificativ la reducerea timpilor de debitare, mărirea preciziei de debitare È™i a duratei de viață a pâ-nzei.
MaÈ™ina î-n execuÈ›ia de bază este dotată cu o serie de accesorii: reglarea automată al avansului de debitare î-n funcÈ›ie de rezistenÈ›a materialului care urmează să fie debitat. Avansul hidraulic al ghidajului panglicii î-n funcÈ›ie de secÈ›iunea transversală a materialului de debitat este controlat de pe panoul central. Tensionarea hidraulică a pâ-nzei este controlată de pe panoul central asigură tensiunea optimă È™i controlul acesteia î-n timpul funcÈ›ionării maÈ™inii. Tensionarea optimă a benzii ferăstrău este esenÈ›ială pentru durata de viață a acesteia È™i pentru asigurarea preciziei de debitare. Perie sâ-rmă cu acÈ›ionare motrică pentru curățarea benzii ferăstrău. Î-ndepărtarea automată a È™panului cu ajutorul unui transportor de È™pan. Pistol manual de spălare cu jet de lichid de răcire.



Sistemul este montat pe rulmenÈ›i cu role conice pentru a facilita rotirea câ-t mai simplă posibilă a cadrului î-n timpul debitării unghiulare.
Reglarea și blocare simplă a unui unghi de debitare dorit pe scala de unghiuri. Ca accesoriu suplimentar mașina poate fi dotată cu sistem de măsurare și afișare a unghiului de debitare.
Menghina masivă asigură prinderea ușoară și fiabilă a materialului.
RoÈ›ile de antrenare È™i tensionare mari È™i ghidarea pâ-nzei din trei părÈ›i cu ajutorul plăcuÈ›elor de ghidare din metal dur asigură maÈ™inii î-naltă precizie de debitare È™i o durată de viață lungă.
Supradimensionarea rulmenților roții de rulare, sistemul roții de tensionare și toate părțile rotative asigură mașinii o durată de viață lungă
Antrenarea profesională care funcÈ›ionează fără zgomot È™i nu necesită î-ntreÈ›inere este asigurată de un motor electric È™i un reductor cu melc.
MaÈ™ina este dotată cu un sistem de răcire complet cu o pompă de î-naltă performanță È™i posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a pâ-nzei. Rezervorul pentru lichidul de răcire este amplasat î-n suportul maÈ™inii.
MaÈ™ina verifică tensionarea corectă sau ruperea pâ-nzei ferăstrău. Î-n cazul î-n care pâ-nza ferăstrău se rupe maÈ™ina se opreÈ™te automat.
Control ușor prin comenzi amplasate ergonomic (electrice și hidraulice) pe un panou rotativ.




Capacitatea de taiere


A
90A°

-45A°
-60A°




640 mm

640 mm
375 mm




550 mm

550 mm
375 mm




1100 x 550 mm

710 x 550 mm
375 x 550 mm



Dimensiuni banda
8100 x 54 x 1,6 mm


Inaltimea de lucru
800 mm


Viteza panzei
15-90 m/min.


Rezervor lichid racire
100 l


Ulei hidraulic
26 l


Viteza de taiere
20 a€“ 90 m/min.


Putere motor electric
7,5 kW


Putere sistem de racire
0,12 kW


Putere motor hidraulic
1,1 kW


Tensiune
400V


Greutate utilaj
4200 kg


Dimeniuni utilaj min/max
3800 x 2500 x 2050 mm / 3800 x 2700 x 2700 mm



Dotare


Convertiz
PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 224 282 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIERASTRAU SEMIAUTOMAT CU BANDA PENTRU METALE 640 MM ARG 640 DCT S.A.F.

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Î-ntreaga maÈ™ină are o construcÈ›ie excepÈ›ional de ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Concepția modernă a cadrului masiv a mașinii permite debitarea ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 380 mm ARG 380 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 380 mm ARG 380 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Concepția modernă a cadrului masiv a mașinii permite debitarea ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...