Inscrie firma »
S.C. BUZZ IMPEX S.R.L Prezentare firma Produsele firmei Contact
AWS MED- terapia durerii cu unde de soc

AWS MED- terapia durerii cu unde de soc

Tip produs: unde de soc | terapie durere | terapie unde de soc
Telefon: click aici0730.120.264
Producator: EME
Persona Contact:
gabriela Vlad
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare AWS MED- terapia durerii cu unde de soc

AWS MED este un aparat
bazat pe terapia extracorporeala cu unde de soc
Terapia cu unde de soc sau ESWT (Extracorporeal Shock Wawe Therapy ) reprezinta cea mai recenta metoda de tratament non invaziv pentru tratarea anumitor patologii ale oaselor si ale tesuturilor moi.
Aplicatii:
* ortopedie
* medicina sportiva
* estetica si medicina estetica
Din punct de vedere fizic undele de soc sunt definite ca unde acustice care transporta energie inalta. Sunt impulsuri presoare cu durata si timpi de crestere redusi care genereaza o forta mecanica directa ce transfera energie asupra tesuturilor corporale pentru a stimula procesele reparatoare.
Undele de soc au fost folosite in medicina inca din 1980, in urologie pentru tratamentul calculilor renali (ESWL) si din 1992 sunt folosite si in ortopedie si fizioterapie (ESWT). Undele de soc utilizate astazi in medicina sunt caracterizate de impulsuri de presiune cu durate extrem de mici (0,3-1 microsecunda aprox.) capabile sa produca cresterea vascularizarii si a proceselor metabolice.
Undele de soc nu trebuie confundate cu ultrasunetele. Unda ultrasonora are o miscare bifazica sinusoidala, pe cand unda de soc nu este o unda continua, ci este constituita din impulsuri de intensitati sporite distantate intre ele in timp, astfel incat nu produce nici un efect termic. Undele de soc actioneaza in mod diferit in functie de tesuturile pe care le traverseaza (vase, tesuturi moi, oase,etc)
Eficienta, noninvazivitatea, elevata toleranta a acestei noi oportunitati terapeutice a deschis noi orizonturi in tratamentul celor mai frecvente patologii ale aparatului musculo-scheletal.
Undele de soc sunt considerate un adevarat miracol pentru multi pacienti care nu au obtinut beneficii de la alte terapii conservatoare( farmacologice si- sau fizioterapeutice) sau chiar pentru pacientii care au suferit interventii chirurgicale fara a obtine rezultatul dorit.
Undele de soc reprezinta astazi una din cele mai recente si eficiente terapii non invazive pentru tratamentul anumitor patologii ale aparatului musculo-scheletal , a structurilor osteo-tendinee, la nivelul calcificarilor intramusculare si la nivelul discontinuitatii osoase in fracturile care nu se sudeaza.
Ce diferentiaza undele de soc fata de alte terapii traditionale cum ar fi de exemplu: ultrasunetele, magnetoterapia, infiltratiile?
Tratamentele fizice traditionale sunt tratamente pasive deoarece nu intervin asupra cauzelor care genereaza boala, ele se reduc la controlarea sindromului dureros, in schimb undele de soc induc efecte biologice care intervin la originea cauzelor care provoaca inflamatia si durerea. Undele de soc emise au o profunzime de penetrare variabila in relatie cu patologia de tratare.
Mecanismul de actiune al undelor de soc
Chiar daca modalitatea cu care actioneaza undele de soc nu este total cunoscuta , eficienta lor pare sa fie corelata cu doua efecte :
1. efectul direct al impulsului mecanic asupra tesutului tratat in asociere cu anumite fenomene de reflexie mai accentuate in punctele de trecere intre tesuturile moi(tendine, muschi) si tesuturile mai compacte( oase si formatiuni calcificate)
2. efect indirect de microcavitatie, provocat de depresiunea succesiva impulsului , care depaseste caracteristicile elastice ale tesutului tratat.
Consecinta acestor doua efecte este o crestere a vascularizarii in zona tratata datorita stimularii fibrelor simpatice de catre impulsuri.Toate acestea duc la o indepartare a factorilor inflamatori cu degajarea de substante care stimuleaza formarea de noi vase capilare( capilarizare).La nivelul oaselor in cazul de fracturi recente se produce un efect aemanator cu cresterea vascularizarii si in consecinta stimularea osteogenica ( formarea de tesut osos).
In afara de efectul antiflogistic legat de indepartarea metabolitilor inflamatiei, undele de soc induc o reducere a durerii prin inhibarea receptorilor specifici care nu mai pot transmite impulsul dureros, si datorita producerii de endorfine care reduc sensibilitatea dureroasa. Un alt efect important al undelor de soc este acela ca provoaca disparitita calcificarilor musculare produse de traume musculare. Mecanismul de actiune este legat de microcavitatia din interiorul calcificarii, care duce la dezorganizarea, fragmentarea si implicit eliminarea sa.
Tratamentul este de scurta durata si bine tolerat, numarul de tratamente si frecventa lor variaza in functie de patologia de tratare in majoritatea cazurilor sunt suficiente 3-4 sedinte cu frecventa o data pe saptamina. Imediat dupa tratament pacientul poate sa-si reia normalele activitati cotidiene .Imediat dupa tratament si in urmatoarele 4-5 ore se simte o diminuare a durerii, dupa 24-48 de ore citeodata e posibila o reacutizare tranzitorie a simptomatologiei dureroase. Terapia poate fi repetata fara nici un efect negativ asupra organismului. Efectele tratamentului in patologiile indicate variaza de la o imbunatatire semnificativa a simptomatologiei pina la rezolvarea cadrului clinic, sunt de considerat pozitive 80-90 la suta din cazuri.
Indicatii in ortopedie:
tendinopatii
leziuni ligamentare
leziuni musculare
colagenoze inflamatorii localizate
calcificari de umar si genunchi
pinteni calcanean
epicondilite
fracturi neconsolidate
fasceite plantara/osteofitoza calcaneeana, periostite
periartrita scapulo-humerala- umar dureros, cu sau fara tendinite calcare, periartita coxo-femurala
algoneurodistrofia bipolara( sindrom umar-mana)
sindrom de suprasolicitare a tractului iliotibial
gonartroza activata
lombosacralgie cu contracturi/retracturi, osteonecroza disecanta, osteonecroza aseptica
Indicatii in medicina sportiva:
intinderi musculare
ruperi musculare
entorse ale gleznei
tendinite calcii
febra musculara
fracturi de stress
dureri de genunchi
leziuni de menisc
insuficienta veno-limfatica prin suprasolicitare
AWS MED in estetica si medicina estetica
AWS MED genereaza unde de soc, care odata transmise in piele, modifica presiunea tesuturilor, moleculele incep sa oscileze, creste vascularizarea, este activat metabolismul si stimulat sistemul limfatic.Datorita circulatiei sanguine si limfatice accelerate are loc initierea procesului de dezintegrare a celulelor adipoase din partea enzimelor conditie ideala pentru sinteza de colagen- fibrele elastice se restructureaza si tonicitatea pielii creste vizibil. AWS MED induce o imbunatatire a circulatiei sanguine in tesuturi, stimuleaza productia de colagen, intareste derma si epiderma. Unda acustica de inalta energie generata de AWS MED este o unda sonora indusa de un generator de tip balistic. Un ciclu de tratamente variaza intre 8 si 12 sedinte efectuate cu o frecventa de 2 sedinte/saptamina.Un tratament dureaza 20- 30 de minute. Rezultatele sunt vizibile dupa 3-4 tratamente.
Aplicatii in estetica si medicina estetica sunt:
tratamentul celulitei de gradul I, II, III
tonifierea tesuturilor
remodelarea corpului
imbunatatirea elasticitatii cutanate
tratamentul vergeturilor dupa sarcina
reducerea circumferintelor
PREZENTARE S.C. BUZZ IMPEX S.R.L
LIGHT
MEMBER
S.C. BUZZ IMPEX S.R.L
60 722 accesari
Persoana de contact: gabriela Vlad
Adresa postala: bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0730.120.264
Fax: 0311027528
Website:

Activitate firma: saloane de infrumusetare - frumusete - estetica

PRODUSE ASEMANATOARE CU AWS MED- TERAPIA DURERII CU UNDE DE SOC

AWS  tratament celulita cu unde de socAWS  tratament celulita cu unde de soc
AWS tratament celulita cu unde de soc
AWS MED - tratamentul celulitei cu unde de soc Din punct de vedere fizic undele de soc sunt definite ca unde ...
RON 1
APARAT RADIOFRECVENTAAPARAT RADIOFRECVENTA
APARAT RADIOFRECVENTA
Aparatul FUSION RF este un generator de radiofrecventa de 350 watt care lucreaza cu frecventa de 1 MHz. Radiofrecventa ...
Aparat dermoporatieAparat dermoporatie
Aparat dermoporatie
Lupta contra celulitei, ridurilor, vergeturilor dar si impotriva artrozei, durerilor reumatice se bazeaza astazi pe ...
OXY GeneratorOXY Generator
OXY Generator
OXY Generator este un aparat care efectueaza tratamente estetice faciale si corporale prin propulsie de oxigen ...
APARAT CAVITATIE - REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATIONAPARAT CAVITATIE - REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION
APARAT CAVITATIE - REFORM MULTIFREQUENCY...
REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care ...
Aparat cu radiofrecventa si ultrasunete COAX CRFAparat cu radiofrecventa si ultrasunete COAX CRF
Aparat cu radiofrecventa si ultrasunete ...
COAX CRF este un aparat revolutionar brevetat la nivel International care combina eficienta ultrasunetelor ...
PERFECT PRESSPERFECT PRESS
PERFECT PRESS
PERFECT PRESS PERFECT PRESS este apararul ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi : ...
APARAT CU OXIGEN HIPERBARICAPARAT CU OXIGEN HIPERBARIC
APARAT CU OXIGEN HIPERBARIC
AGELESS Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra.Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a ...
APARAT DE ELECTROSTIMULARE  HYPERCAREAPARAT DE ELECTROSTIMULARE  HYPERCARE
APARAT DE ELECTROSTIMULARE HYPERCARE
HYPERCARE - APARAT DE ELECTROSTIMULARE electrostimulare faciala electrostimulare corporala Cu o inteligenta ...

AWS MED- TERAPIA DURERII CU UNDE DE SOC ESTE LISTAT IN: