Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Usi de garaj sectionale industriale

usi de garaj sectionale industriale

Tip produs: usi de garaj | usi industriale | usi sectionale industriale
 

Prezentare usi de garaj sectionale industriale

Usile de garaj respecta standardele europene ridicate de calitate si siguranta in exploatare.
Principiul pe care l-am impus usilor de garaj este diversitatea solutiilor tehnice si estetice, maxima adaptabilitate la conditiile de montaj si dimensionarea personalizata a fiecarei usi, mai multe culori si modele pentru integrarea in orice design arhitectural.
Siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.
Materialele folosite pentru producerea usilor de garaj sectionale sunt de cea mai buna calitate: panouri tip sandwich din tabla de otel galvanizata si vopsita in camp electrostatic, sine de culisare si accesorii din tabla de otel galvanizata, role de culisare din otel inoxidabil, chedere EPDM, profile din aluminiu extrudat.
Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40 mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp* K.
Optional usa de garaj poate fi echipata cu ferestre, grile de ventilatie, usa pietonala incastrata, yala blocare sau deblocator exterior pentru varianta de actionare automata.
Modelul panourilor poate fi tip "linii " sau " casetat ", iar variantele de culori existente in stoc sunt alb, maro, imitatie stejar auriu si imitatie stejar (la cerere orice culoare)
Actionarea se poate face manual, foarte usor datorita sistemului de arcuri de torsiune sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
4 221 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi de garaj - usi rezidentiale - jaluzele verticale

PRODUSE ASEMANATOARE CU USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE

Usa de garaj sectionala rezidentialaUsa de garaj sectionala rezidentiala
usa de garaj sectionala rezidentiala
Usile de garaj respecta standardele europene ridicate de calitate si siguranta in exploatare. Principiul pe care l-am ...
Usi de garaj rulouUsi de garaj rulou
usi de garaj rulou
Usile de garaj rulou sunt de productie belgina deschiderea si inchiderea se realizeaza prin rularea covorului de lamele ...

USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE ESTE LISTAT IN: