Inscrie firma »
ADENGO 465 EC

ADENGO 465 EC

Tip produs: erbicid porumb | adengo | PESTICID COSTREI
Telefon: click aici0729/122034
Persona Contact:
VOICU IRENA
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare ADENGO 465 EC

Mod de actiune
Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, inglobeaza tehnologia unica "Synchronized Weed Control"- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta in capacitatea de reactivare, care ii permite sa fie din nou activ in timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controland astfel buruienile ce pot rasari in aceasta perioada. Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la intarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta in albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.


Mod de utilizare
Preemergent: 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza in doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pana la 2,5% si in doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut in humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni.

Postemergent timpuriu: 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus in humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pana in faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni in faza incipienta de crestere (2-3 frunze).



Volum de solutie: 200 - 400 l/ha. Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamani de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului in humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati in prezent in Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta. Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.

Spectru de actiune

Adengo 465 SC este eficace impotriva majoritatii dicotiledonatelor si a gramineelor cel mai frecvent intalnite. Principalele specii de buruieni monocotiledonate combatute: Setaria spp. (mohor), Digitaria spp. (meisor), Echinochloa spp. (iarba barboasa), Panicum spp. (mei), Sorghum halepense (costrei din samanta), Avena fatua (odos). Principalele specii de buruieni dicotiledonate combatute: Amaranthus spp. (stir), Ambrosia spp. (iarba parloagelor), Anthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Cirsium arvense (palamida din samanta), Datura spp. (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita), Helianthus annuus (floarea soarelui), Lamium purpureum (sugel puturos), Matricaria spp. (musetel), Plantago major (patlagina mare), Polygonum spp. (ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Sysimbrium officinale (voinicea), Solanum nigrum (zarna), Stelaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita).
PREZENTARE COMPPIL SA
LIGHT
MEMBER
COMPPIL SA
367 308 accesari
Persoana de contact: VOICU IRENA
Adresa postala: STR. CALAFAT NR. 4.
Localitate: TARGOVISTE, Dambovita
Telefon: click aici 0729/122034
Fax: 0245/611417
Website:

Activitate firma: ingrasaminte chimice - azotat de amoniu - seminte

PRODUSE ASEMANATOARE CU ADENGO 465 EC

BUCTRIL UNIVERSALBUCTRIL UNIVERSAL
BUCTRIL UNIVERSAL
Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si ...
CLASS- ERBICID PENTRU CULTURA PORUMBULUI SI CARTOFULUICLASS- ERBICID PENTRU CULTURA PORUMBULUI SI CARTOFULUI
CLASS- ERBICID PENTRU CULTURA PORUMBULUI...
AVANTAJELE ERBICIDULUI - actiune sigura asupra costreiului din seminte si rizomi - spectru larg de combatere - usor ...
MERLIN DUOMERLIN DUO
MERLIN DUO
Erbicid produs de Bayer CropScience omologat pentru cultura porumbului. Este un erbicid cu spectru larg de actiune , ...
EQUIP ODEQUIP OD
EQUIP OD
EQUIP - erbicid furnizat de firma BAYER CROPSCIENCE .Equip prezinta sistemie completa, fiind preluat imediat de buruieni ...
GLYFOGANGLYFOGAN
GLYFOGAN
erbicid total folosit pentru erbicidarea viilor, livezilor , miristilor, canale de irigatii , etc. Contine 360 g/l ...
PRIMSTAR SUPERPRIMSTAR SUPER
PRIMSTAR SUPER
PRIMSTAR SUPER® este un erbicid absorbit in principal prin frunze dar si prin radacini. Doua ore fara ploaie sunt ...
TITUS 25 DFTITUS 25 DF
TITUS 25 DF
erbicid pentru cultura de porumb si cartof ...
COCOPEAT - substrat de cultivareCOCOPEAT - substrat de cultivare
COCOPEAT - substrat de cultivare
Substrat de cultivare 100 % organic, dezinfectat si fara seminte de buruieni, ideal pentru uz general in gradinarit, ...
LUCERNALUCERNA
LUCERNA
LUCERNA SAMANTA . NORMA SEMANAT 22-25 KG / HA. SE POATE LIVRA SAMANTA DE LUCERNA DECUSCUTATA SAU DRAJATA ...