Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Societate comerciala cu capital german AUTO-SCHUNN are calitatea de partener autorizat DaimlerChrysler. Chiar si atat ar fi suficient sa intelegeti ca pentru fiecare angajat al firmei clientii sunt prioritatea numarul 1 in actiunile lor.

Oferta de autovehicule cuprinde toata gama incepand cu autoturismele mici si pana la autoutilitarele comerciale de mare tonaj sau dotari de suprastructuri speciale (pentru construcii, medicale, transport persoane etc.).

Serviciile de interventie garantii - service - piese de schimb se desfasoara la standardele Mercedes-Benz unitatea dispunand de dotarea tehnica actualizata la zi pentru express-service, si comenzi piese originale cu livrare imediata din stoc sau importate

Echipa de vanzari va sta la dispozitie cu oferte actualizate, consultanta tehnica si economica gratuita, oferte de servicii de garantie si postvanzare atent selectionate pentru dumneavoastra.

Sediul Auto-Schunn acoperind in prezent o suprafata de 26000km2 si o suprafata construita de 2500m2 va asteapta in pentru o vizionare directa a celor mai noi modele auto.

Ultimele noutati si prestanta Mercedes-Benz sunt garantia pentru cea mai buna alegere.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
4 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Automobile

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AUTO SCHUNN SRL

Autovehicule Mercedes-BenzAutovehicule Mercedes-Benz
Autovehicule mercedes-benz
Autoturisme Autoutilitare Camioane Autospeciale ...
SC AUTO SCHUNN SRL ESTE INSCRISA IN