Inscrie firma »
PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mp

PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mp

Tip produs: imprimanta inkjet indoor | imprimanta de mari dimensiuni indoor | imprimanta cu cerneala pe baza de apa
Producator: Compass
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mp

Comapss - experti in print digital

Va prezinta:

Imprimanta indoor de calitate fotografica cu o investitie minima

PRINTMASTER 2 - imprimanta inkjet indoor 1200 dpi cu costuri de imprimare de 0,1 euro/mp
Imprimanta de interior de mari dimensiuni perfecta pentru reproduceri fotografice sau CAD/CAM.
Afacerea dumneavoastra de print de mari dimensiuni are nevoie de acuratete, viteza si costuri reduse. Printmaster 2 vi le ofera.

Ridicati-va afacerea la un alt nivel folosind o imprimanta revolutionara de mari dimensiuni si inalta rezolutie cu o tehnologie inovatoare ce va permite un volum mult mai mare de lucru, flexibilitatea si profitabilitatea de care aveti nevoie. Printmaster 2 a fost creat sa va ofere aceste lucruri.

Capetele de imprimare utilizate de aceasta imprimanta de amri dimensiuni si de mare viteza au un design avansat utilizand 640 de duze pe culoare iar impreuna cu careta monobloc va ofera siguranta in exploatare si imagini de o calitate exceptionala.

Toate acestea combinate cu o viteza de referinta in industria de profil fac din imprimanta de mari dimensiuni Printmaster 2 o imprimanta de top pentru productia grafica.

Alimentarea continua cu rezervoare de mare capacitate asigura un volum foarte mare de lucru pentru capete, fara teama de a ramane fara cerneala in mijlocul unei lucrari de importanta maxima, protejand in acelasi timp capetele de imprimare. Nu in ultimul rand constructia robusta, cu piese gandite pentru a fi curatate sau inlocuite usor si rapid la nevoie, costurile foarte reduse de intretinere, siguranta in exploatare, va dau posibilitatea sa va concentrati si asupra altor operatiuni in timp ce imprimati.

Ideea noastra despre productivitate este simpla. Va oferim o viteza mai mare, fiabilitate sporita, usurinta in exploatare si imagini de calitate intr-o singura imprimanta de mari dimensiuni - Printmaster 2.

Detii controlul cu Printmaster 2.

* Productivitate crescuta prin volumul mare de imprimare (20,4 mp/ora in modul High Speed), software-ul inteligent de control si timpul rapid de uscare.

* Ofera flexibilitate superioara fiind compatibila cu o larga varietate de materiale.

* Calitate exceptionala a imprimarii.

* Profitabilitate ridicata prin utilizarea cernelurilor low-cost IQ Dye sau IQ Pigment.

Clientul tau are nevoi speciale si diferite de fiecare data.



Viteza variabila de imprimare a imprimantei de mari dimensiuni Printmaster 2 va permite sa va adaptati cerintelor fiecarei lucrari in parte producand optim la cea mai buna calitate. Modurile de lucru in regim fotografic de inalta calitate (high quality photo) sunt ideale pentru aplicatiile fotografice iar modurile de lucru pe viteza foarte mare sau productivitate va permit sa executati foarte rapid orice lucrari de semnalistica care nu sunt la fel de pretentioase. Intelligent Mask Technology - tehnologia patentata de management al asezarii picaturii la viteza mare optimizeaza gama de culori, densitatea si stralucirea fara a compromite viteza foarte mare de immprimare.



Abilitatea de a accepta o larga varietate de media, de diferirte grosimi, face din imprimanta de mari dimensiuni Printmaster 2 imprimanta indicata pentru materialele dvs. preferate. Utilizata impreuna cu media premium pusa la dispozitie de Compass realizeaza lucrari avand nu numai o rezistenta imbunatatita dar si rapide, garantate si durabile.

Este posibila imprimarea atat cu cerneluri IQ Dye (tip dye ink) dar si IQ Pigment (cerneluri premium cu nanoparticule) ceea ce face ca imprimanta inkjet de format mare Printmaster 2 sa fie solutia optima si cu costuri extrem de reduse pentru printuri de interior in culori vibrante dar si pentru lucrari de exterior cu durabilitate mare.

Piata actuala cere o mai mare adaptibilitate. Printmaster 2 va ofera acest atu.

Una peste alta, merita?



Inalta rezolutie si viteza foarte mare de lucru, productivitate si adaptibilitate. Sunt suficiente? Nu.


Printmaster 2 va ofera in plus cel mai mic cost per print din industrie, la acest nivel de performanta. Garantat.


Cheia succesului este controlul absolut al costurilor, care trebuie mentinut jos. Folosind cernelurile IQ Dye sau IQ Pigment acest lucru devine posibil.



Dezvoltate special pentru imprimantele de format mare Printmaster 2, cernelurile cu nanoparticule (fie ele IQ Dye fie IQ Pigment) va vor oferi un incredibil de mic cost per litru dar si satisfactia unor lucrari uimitoare, cu culori vibrante si vii, rezistenta si o paleta nesfarsita de culori.



Cernelurile IQ Dye au fost create pentru o larga adaptibilitate la cele mai diverse tipuri de media fiind ideale pentru rezolutie fotografica sau display-uri de interior durabile multi ani. Cernelurile IQ Pigment ofera o gama infinita de culori mult mai vii, comparabila cu oricare alt produs high-end din industrie, si va da posibilitatea sa imprimati lucrari de indoor cu viata foarte lunga sau lucrari outdoor durabile cu buna rezistenta UV si rezistente la apa.

Consumul maxim (acoperire 100%, culoare 100%) este de 1,2 ml/culoare. Aceasta se traduce prin 0,25 euro / mp. Acum intelegi ca poti accepta orice lucrare, in orice conditii?



Una peste alta este reconfortant sa stii ca te poti baza pe un echipament fiabil care produce foarte rapid la inalta calitate si la un cost care iti permite sa accepti lucrari la orice nivel.

Niciodata nu poti sti cand asta iti este de folos.

High Speed - viteza de care ai nevoie

Printmaster 2 , ca imprimanta de format mare indoor, stabileste noi standarde in print aducand o viteza de 14.0 mp /ora in modul de productivitate si pana la 20.4 mp / ora in regim High Speed. Pentru viteze foarte mari este indicata achizitionarea bateriei autonome de uscare cu jet de aer acld (echipament optional).

Calitate exceptionala a imaginii - singurul standard acceptat

Cu rezolutii de pana la 1200 dpi, imprimanta large format Printmaster 2 ofera o calitate incredibila a imaginilor. Mai mult decat atat, folosirea tehnologiei avansate de management al asezarii picaturii la viteza mare, Intelligent Mask Technology, optimizeaza gama de culori ce poate fi reprodusa, crescand claritatea si stralucirea fara a afecta in vreun fel insa viteza de exceptie. IMT inseamna aplicarea unei scheme unice de amplasare a picaturilor fiecarui strat de culoare pentru fiecare imagine in parte.

Software inteligent - operator fara griji

Un mare avantaj este oferit de software-ul de RIP profesional pus la dispozitie de Compass (sa nu uitam totusi ca imprimanta accepta toate software-urile de RIP importante). Imaginile sunt realizate rapid, la calitate fotografica, chiar si fisierele mari, fara a impovara inutil resursele calculatorului.

Acum cu un pret special de 2.6290 euro fara TVA.

Would you join us?
PREZENTARE C******
MEMBRU
GRATUIT
C******
55 291 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Pentru Printare/Hartie

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRINTMASTER 2 - IMPRIMANTA DE INTERIOR 1200 DPI- 0,1 EURO/MP

Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni cu eco-solvent cu capete Epson DX7Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni cu eco-solvent cu capete Epson DX7
Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimen...
Compass - experti in imprimante de format mare va prezinta: Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni de ...
EUR 12990
Imprimare directa pe textile- Kimoto G-Jet, imprimanta tricouriImprimare directa pe textile- Kimoto G-Jet, imprimanta tricouri
Imprimare directa pe textile- Kimoto G-J...
Compass - experti in print digital Va prezinta: Solutia moderna pentru tiparirea imaginilor fotografice digitale ...
Imprimante de mari dimensiuni cu eco-solvent -GraphtecImprimante de mari dimensiuni cu eco-solvent -Graphtec
Imprimante de mari dimensiuni cu eco-sol...
Bannere sau autocolante, indoor fara pretentii exagerate - sunt acum toate accesibile ECHIPAMENT NOU. Graphtec ...
Imprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 mImprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 m
Imprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 m
Compass - experti in echipamente mari pentru imprimare digitala Prezinta: Imprimanta economica de interior ...
Imprimante outdoor de mare rezolutie si mari dimensiuni - GraphtecImprimante outdoor de mare rezolutie si mari dimensiuni - Graphtec
Imprimante outdoor de mare rezolutie si ...
JS501-18 - imprimanta de mari dimensiuni, cu cerneala solvent sau ecosolvent, rezolutie 720x1440 dpi Imprimanta ...
Imprimanta outdoor eco-solvent 3,2 m cu capete Epson DX5Imprimanta outdoor eco-solvent 3,2 m cu capete Epson DX5
Imprimanta outdoor eco-solvent 3,2 m cu ...
COMPASS - experti in imprimante de mari dimensiuni va recomanda: Photomaster 332 - cele mai moderne capete. Cea mai ...
Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu albKimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu alb
Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigr...
Compass - experti in echipamente pentru imprimare digitaa directa pe obiecte va prezinta: IMPRIMAREA DIGITALA DIRECTA ...
Cerneala solvent outdoor pentru capete Seiko, Xaar, Epson, Spectra, Konica MinoltaCerneala solvent outdoor pentru capete Seiko, Xaar, Epson, Spectra, Konica Minolta
Cerneala solvent outdoor pentru capete S...
Comapss - experti in cerneluri ecosolvent pentru imprimare digitala va prezinta: Cerneala solvent pentru imprimante ...
KIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digitala directa pe obiecte, imprimanta serigrafie, 3D flatbedKIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digitala directa pe obiecte, imprimanta serigrafie, 3D flatbed
KIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digi...
Compass - experti in imprimare digitala Va prezinta: Kimoto Freejet 330 - generatia a patra de imprimante plane ...

PRINTMASTER 2 - IMPRIMANTA DE INTERIOR 1200 DPI- 0,1 EURO/MP ESTE LISTAT IN: