Inscrie firma »
Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu alb

Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu alb

Tip produs: flatbed imprimare obiecte promotionale | freejet serigrafie | kimoto tampografie
Producator: Kimoto
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu alb

Compass - experti in echipamente pentru imprimare digitaa directa pe obiecte va prezinta:

IMPRIMAREA DIGITALA DIRECTA PE OBIECTE cu ajutoru unei imprimante Kimoto Freejet 330HS

Nu va oferim cea mai ieftina solutie ci doar pe cea mai fiabila si cea mai simplu de utilizat. Testata si garantata.
Acum in generatia a patra.

KIMOTO este in acest moment cea mai fiabila imprimanta flatbed japoneza de pe piata europeana specializata in imprimarea digitala directa a obiectelor.
Cele mai des utilizate - obiectele promotionale, reproducerile de arta, icoanele.
Experienta de peste 6 ani (din 2007 in Romania prin Compass) sutele de metri patrati tipariti impecabil, zecile de mii de obiecte imprimate lunar, faptul ca TOATE imprimantele instalate functioneaza inca fara a fi schimbat nici macar un cap de imprimare le recomanda ca fiind cele mai de incredere solutii din industrie.

Imprimarea pe obiecte promotionale nu a fost niciodata mai usoara.

Imprimanta plana cu cerneala pe baza de solvent - 3D flatbed, rezolutie 2880x1440 dpi, A3+, 8 culori.

Oferta valabila in februarie - 8.990 euro (fara imprimare cu ab).

KIMOTO FreeJet 330HS este cea mai fiabila imprimanta PLANA (flatbed) din Europa in acest moment. Deja la generatia a patra, include permanent noi inovatii.


Afacere la cheie - materiale promotionale.
Cu kit-ul de livrare (acum in standard) puteti lua comenzi, imprima si livra clientilor inca din ziua instalarii.

POATE FI LIVRATA IMEDIAT. Puteti amortiza echipamentul intr-un timp record!

Imprima practic pe orice material plan sau cilindric de pana la 12 cm inaltime (piatra, sticla, piele, metal, plastic, ceramica, PVC, acryl, lemn).
Cernela rezistenta la apa, zgarieturi, radiatii ultraviolete.

Inlocuieste metodele traditionale de serigrafie. Elimina tampograful si da posibilitatea nscriptionarii de zeci de obiecte promotionale la o singura trecere. Cu fotografii, nu doar cu una pana la patru culori!

Creaza noi oportunitati de afaceri

Imprimantele plane KIMOTO FREEJET 330HS (3D flatbed printers), distribuite de Compass constituie tehnologia ce a revolutionat imprimarea obiectelor in industria publicitara. Evolutie naturala, generatia a treia aduce noi facilitati, usurinta in exploatare, practic o noua masina.
Obiecte imprimate intr-un mod uluitor, inaccesibil tehnologiilor de pana acum, pot fi realizate chiar cu personal putin calificat.
O multitudine de materiale si obiecte pot fi astfel imprimate rapid si la rezolutii foarte mari. Fotografic.



Gama larga de materiale imprimabile

Printeaza practic pe orice suport (metal, plastic, lemn, sticla, piele), de orice forma, ce se incadreaza pe masa de lucru (cu dimensiunea A3 +) si are inaltimea de maxim 11 cm si pana la 20 kg in greutate!
Acest lucru este posibil datorita integrarii unei noi game de cerneluri direct solvent. Aceasta cerneala permite imprimarea directa, fara pre-tratament, a mai multor tipuri de materiale plastice, eliminand astfel o etapa a procesului tehnologic. Si inca una mare consumatoare de timp.Pentru materiale ce nu se pot imprima (metal, sticla, marmura) va punem in continuare la dispozitie solutii de pre-tratament pentru a asigura o aderare optima la suprafata de lucru. Stratul astfel rezultat (combinatia de cerneala cu pre-tratament) este deosebit de rezistent la abraziune mecanica, apa sau radiatie UV. Astfel imaginile de pe obiectele promotionale (cele mai expuse la zgarieturi) vor rezista mai mult decat perioada lor de folosinta iar obiectele de folosinta indelungata (tablouri, icoane) vor rezista o viata.
Pot fi realizate diferite aplicatii pe o larga varietate de materiale, extinzand limitele industriei: placi de spuma pentru afisaj, placi acrilice, aluminiu, otel, lemn, piele, marmura, piatra si aproape orice fel de materiale plastice.

.

Imprima materiale rigide pana la 110 mm inaltime


Elimina tampograful si face din tiparirea obiectelor promotionale o joaca de copii. In sfarsit putem vorbi despre productia de masa a pixurilor si brichetelor. La o singura trecere, zeci de obiecte mici pot fi inscriptionate (folosindu-se suporturi specializate). Cu imagini, nu doar intr-o culoare sau doua!

Acum cu noi functii, nou software, mult mai accesibila si usor de folosit, aceeasi calitate perfecta.



Poate tipari 50 de brichete cu aceeasi imagine sau cu imagini diferite!
Puteti oferi acum clientilor dumneavoastra calitate impecabila la produse de serie foarte mica sau in cantitati industriale.

Alimentarea continua cu cerneala elimina riscul intreruperilor in timpul tiparirii.
Inaltime reglabila a platanului pana la 110 mm, greutatea maxima a obiectelor de
imprimat - 20 kg.

Costuri sub 1 euro/mp! Iar partea buna este ca produsele finite se vand la centimetru patrat.
Solutie economica, moderna, cu o recuperare rapida a investitiei.

Curatare automata din 6 in 6 ore in regim de asteptare - puteti pleca linistit in weekend sau concediu fara teama de a gasi capetele infundate.

Imprimare digitala directa pe obiecte

Noile cerneluri tip direct solvent va permit sa tipariti DIRECT si FARA TRATAMENT PREALABIL pentru mult mai multe suprafete (in special plastic sau PVC).

Cernelurile mild eco-solvent sunt deasemenea compatibile si disponibile acolo unde spatiul nu permite o ventilare corespunzatoare sau pur si simplu, se doreste folosirea lor.
Pentru toate celelalte exista rasina de tratare ce formeaza un strat perfect si protector la zgarieturi. Marmura sau piele, otel sau aluminiu, lemn sau sticla pot fi inscriptionate miraculos si perfect cu caractere sub 0,5 mm, perfect lizibile. In orice culoare. Practic in milioane de culori.

Fiabilitatea legendara, usurinta in exploatare si faptul ca nu veti intalni cerneala pe maini fac din Kimoto FreeJet 320 PLUS cea mai buna alegere industriala in cadrul industriei de inscriptionari de obiecte.


Opt canale, de aceasta data cu opt cerneluri in rezervoare de 200 ml cu alimentare continua - C, M, Y, photo K, light K, light M, light C, light light K. Interfata ultrarapida - USB 2.0 Full Speed. Interfata de operare - cea mai familiara imagine - pur si simplu un software obisnuit de imprimanta de birou. Daca ati tiparit vreodata un singur document in viata dvs. atunci stiti sa folositi perfect o imprimanta plana 3D de la Kimoto.
Sau sa ii asigurati mentenanta. sau sa o curatiti. Sau... E atat de simplu.
Avem clienti care nu stiau ce reprezinta CorelDraw inainte de a intalni aceasta masina. Acum vand produsele finite peste tot prin intermediul internetului. Sau inscriptioneaza 10.000 de bricete full color in 24 de ore. Dubla fata.
Oamenii acestia si povestile lor extraordinare exista. Poate chiar langa dumneavoastra.

Dimensiuni externe: 640 x 1060 x 460 mm.
Atentie: Greutatea echipamentului de 72 kg si miscarile foarte rapide determina un moment inertial foarte mare asa ca va fi nevoie de o masa de lucru extrem de solida.



Un produs premium, cu o finisare impecabila, cu un sistem de alimentare continua revolutionar. Functie de AUTOCURATIRE A CAPETELOR la 6, 12 sau 24 de ore.



Solicitati mostre, vizitati-ne pentru demonstratii.

Instalare oriunde in tara, training.

Garantie 12 luni, service post garantie. Consumabile.

LIVRARE DIN STOC. Oferta valabila in limita stocului disponibil.

We give YOU the bussiness.
PREZENTARE C******
MEMBRU
GRATUIT
C******
55 266 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Pentru Printare/Hartie

PRODUSE ASEMANATOARE CU KIMOTO FREEJET 330HS - IMPRIMANTA SERIGRAFIE 3D FLATBED CU ALB

Kimoto Freejet 320 - Imprimare digitala directa pe obiecte - 4590 euroKimoto Freejet 320 - Imprimare digitala directa pe obiecte - 4590 euro
Kimoto Freejet 320 - Imprimare digitala ...
OCAZIE - Imprimanre digitala directa pe obiecte - Kimoto Freejet 320 doar 4590 euro Imprimanta plana 3D (flatbed) - ...
KIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digitala directa pe obiecte, imprimanta serigrafie, 3D flatbedKIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digitala directa pe obiecte, imprimanta serigrafie, 3D flatbed
KIMOTO FREEJET 320 PLUS - imprimare digi...
Compass - experti in imprimare digitala Va prezinta: Kimoto Freejet 330 - generatia a patra de imprimante plane ...
Imprimare directa pe textile- Kimoto G-Jet, imprimanta tricouriImprimare directa pe textile- Kimoto G-Jet, imprimanta tricouri
Imprimare directa pe textile- Kimoto G-J...
Compass - experti in print digital Va prezinta: Solutia moderna pentru tiparirea imaginilor fotografice digitale ...
Cerneala solvent outdoor pentru capete Seiko, Xaar, Epson, Spectra, Konica MinoltaCerneala solvent outdoor pentru capete Seiko, Xaar, Epson, Spectra, Konica Minolta
Cerneala solvent outdoor pentru capete S...
Comapss - experti in cerneluri ecosolvent pentru imprimare digitala va prezinta: Cerneala solvent pentru imprimante ...
Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni cu eco-solvent cu capete Epson DX7Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni cu eco-solvent cu capete Epson DX7
Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimen...
Compass - experti in imprimante de format mare va prezinta: Photomaster 4 - Imprimanta de mari dimensiuni de ...
EUR 12990
PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mpPRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mp
PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1...
Comapss - experti in print digital Va prezinta: Imprimanta indoor de calitate fotografica cu o investitie minima ...
Cerneala eco-solvent pentru capete de imprimare Epson DX5, EpsonDX4, Epson DX6 sau Epson DX7Cerneala eco-solvent pentru capete de imprimare Epson DX5, EpsonDX4, Epson DX6 sau Epson DX7
Cerneala eco-solvent pentru capete de im...
Compass - experti in cerneaa ecosovent pentru imprimare digitala Cerneluri eco-solvent Photojet, 100% europene pentru ...
Unifol - folii adezive imprimabile digital cu cerneala solvent sau ecosolventUnifol - folii adezive imprimabile digital cu cerneala solvent sau ecosolvent
Unifol - folii adezive imprimabile digit...
Compass - experti in echipamente industriale pentru imprimare digitala Va prezinta: 3980 - Seria de folii ...
EUR 1
Imprimante de mari dimensiuni cu eco-solvent -GraphtecImprimante de mari dimensiuni cu eco-solvent -Graphtec
Imprimante de mari dimensiuni cu eco-sol...
Bannere sau autocolante, indoor fara pretentii exagerate - sunt acum toate accesibile ECHIPAMENT NOU. Graphtec ...

KIMOTO FREEJET 330HS - IMPRIMANTA SERIGRAFIE 3D FLATBED CU ALB ESTE LISTAT IN:

KIMOTO FREEJET 330HS - IMPRIMANTA SERIGRAFIE 3D FLATBED CU ALB - PRODUSE SIMILARE