Inscrie firma »
 

Prezentare MIKAI BUSINESS TOP

In calitate de producator sticlarie, ne face placere sa va facem cunoscuta oferta noastra care cuprinde urmatoarele categorii de produse :
1. Sticlarie suflata : Produse de uz casnic (pahare,carafe,cani,fructiere,bomboniere etc.),dar si decorative sau ornamentale(vaze,bol-uri,aranjamente florele,sfesnice,abajururi pentru veioze-lustre). Aceste produse se realizeaza din sticla sadea(transparenta), colorata, cracle(aspect de sticla sparta),gravata, pictata. La comanda realizam matrite pentru orice obiect dorit , in orice forma de prezentare, conform schitelor clientului. De asemenea, se asigura unicitatea cererii,contractual,prin distrugerea matritelor la final de comanda sau neexecutarea produselor catre alti clienti. La cerere, se asigura contra cost transportul.

2. Pictura in ulei pe sticla: Suntem promotorii acestui gen de decorare a sticlei. Prin aceasta, produsele decorate in acest mod capata unicitate si rafinament. Pictura in ulei se poate proteja cu un lac special pentru o mai buna rezistenta la actiuni mecanice(zgariere, spalare) sau poate fi lasata in mod natural ,astfel solicitand o mai mare atentie la intretinere. Daca produsele se executa la comanda se plateste un avans de 50%.
Tinand cont ca pictura necesita timp atat pentru executie cat si pentru uscare,termenele de livrare, daca nu exista stoc, se vor stabili de comun acord . Produsele prezentate sunt cu titlu informativ, se poate realiza pictura pe orice obiect din sticla la cerere. Pentru consultarea stocurilor va stam la dispozitie cu detalii.

3. Personalizare sticla : Descoperiti o noua metoda de promovare a identitatii firmei in care rezultatele vor fi garantate. Aceasta metoda de personalizare presupune marcarea chimica a unui logo, sigla sau mesaj prin matuirea sticlei cu aspect neted si satinat, veti avea succes in promovare. Personalizarea se executa atat pe produsele clientului cat si pe produsele noastre. Oferim produse personalizate din urmatoarele categorii: pahare(de tip sonda sau cu picior), scrumiere, plachete din sticla pe suporti de lemn sau marmura sub forma de trofee. In cazul in care clientul nu furnizeaza modele vectorizate (in Corel Draw ) asiguram procesarea acestoara. Preturile se negociaza in functie de comanda.

4. Decorare pe sticla (geam) : Cu aplicatii atat in industria mobila pentru usi,ferestre,peretii despartitori din sticla,decorarea prin matuire chimica este ultima tendinta in materie design interior fata de metodele complementare (sablare cu nisip). Aceasta metoda are ca atu perfectiunea detaliului, aspect neted si satinat, dar si o mai buna rezistenta la actiuni mecanice cum ar fi : zgarierea,dar si imprimarea urmelor de degete.Design exterior si interior sau tamplarie din AL si PVC, sunt locuri unde decorarea pe sticla realizata de noi,folosind modele diverse,cu detalii bine conturate confera eleganta si stil. Preturile pornesc de la 50 euro/mp fara tva in functie de complexitatea modelului.
PREZENTARE MIKAI BUSINESS TOP
LIGHT
MEMBER
MIKAI BUSINESS TOP
4 209 accesari
Persoana de contact: Carmen Florea
Adresa postala: str. Mircea Voda nr 42
Localitate: Pitesti, Arges
Telefon: click aici 0742847484
Fax: 0248254667
Website:

Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Articole artizanale pictate

ULTIMELE PRODUSE ALE MIKAI BUSINESS TOP

Oferta firmei MIKAI BUSINESS TOP nu contine nici un produs sau serviciu