Inscrie firma »

SC HELION COM IMPEX SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC HELION COM IMPEX SRL

Helion este structurat pe 5 departamente: Helion Shops, Helion IT, Helion Distribution, Helion Software, NovaPro Consult.

Impreuna, cele 5 departamente ofera servicii de consultanta profesionala in vederea achizitionarii de echipamente de tehnica de calcul si vanzare de echipamente de tehnica de calcul, asistenta tehnica si service pentru echipamente de tehnica de calcul, distributie de componente de tehnica de calcul, dezvoltare si implementare software, training de personal si solutii de finantare.

Helion este prezenta pe piata IT de 4 ani, dezvoltand o retea de filiale locale prin care acopera tot judetul Bihor. Insa succesul companiei noastre este garantat de forta unei de echipe tinare si dinamice de profesionisti, toti atestati profesional si pregatiti speciali de trainerii nostri pentru a reprezenta numele Helion cu succes in teritoriu.

Munca dedicata a echipei noastre ne-a adus recunoasterea unor companii si institutii publice de renume. Ca si parteneri: Microsoft Certified Partner. Clienti care ne recomanda: Kalahari Serv Oradea, Directia de Finante Publice Bihor, Primariile Stei, Brusturi, Rabagani, Batar, Colegiul National Avram Iancu Stei, Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bihor, Cabinet Avocat Costea Ovidiu, si alte sute de clienti din judetul Bihor si din tara.

Helion Shops este o retea de magazine de echipamente de tehnica de calcul dezvoltata in teritoriu si pe internet. Ne bazam pe o echipa de vanzari profesionista si entuziasta, cu personal certificat, pregatit special pentru a ne reprezenta in relatia directa cu clientul.

Helion IT se bazeaza pe o echipa de speciasti in service IT care au trecut prin mai multe traininguri oferite de partenerii si furnizorii nostri pentru a raspunde cu maxima promptitudine si profesionalism cerintelor clientilor. Calitatea serviciilor este inca un punct forte al echipei de service si asistenta.
Echipele noastre sunt instruite continuu pentru a tine pasul cu tehnologia si astfel nu veti intalni niciodata un angajat Helion care sa ajunga in fata unui aparat defect si sa aiba probleme cu repararea acestuia.

Helion Distribution se ocupa cu ditributia de componente hardware, de software, periferice si accesorii IT.
In prezent distribuim marfa in Vestul Romaniei, in judentele Bihor, Salaj, Cluj, Satu Mare, Alba, Arad, Hunedoara si Timis.
Depozitul central este situat in Oradea iar punctele de desfacere sunt situte in Oradea si Stei in judetul Bihor. Transportul marfii se face cu masinile Helion Distribution pana in punctele de desfacere, iar pentru comenzi mai mari pana la client.

Helion Software, o echipa tanara si inovatoare de profesionisti, dintre cei mai buni la ora actuala, cu experienta locala si suport mondial.
Vom lucra indeaproape cu compania dumneavoastra identificandu-i nevoile pentru a le transforma in obiectivele noastre principale. Ne dezvoltam solutiile bazandu-ne pe analiza si intelegerea strategiei pe care o doriti. Experienta noastra devine ghidul procesului de dezvoltare.
Nova Pro Consult - Personalul specializat ofera consultanta financiara si poate dezvolta proiecte de finantare.
PREZENTARE SC HELION COM IMPEX SRL
LIGHT
MEMBER
SC HELION COM IMPEX SRL
2 148 accesari
Persoana de contact: Rares Codrean
Adresa postala: str. Republicii, nr. 14, et. 1, ap. 6
Localitate: Oradea, Bihor
Telefon: click aici 0359-800.662
Fax: 0359-800.662
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Computere de birou, laptopuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC HELION COM IMPEX SRL

Oferta firmei SC HELION COM IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu