Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

C&C GRUP SRL este o societate privata cu capital 100% romanesc. Infiintata in anul 1995, are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea echipamentelor de protectie si lucru individual.
Ne-am inceput in spatii si cu utilaje inchiriate. Dupa doi ani ne-am mutat in \\\"casa noua\\\"! Acum avem propria noastra baza de productie: teren, cladiri si utilaje.
Am pornit la drum cu un colectiv de 8 salariati si in decurs de doi ani am ajuns la 32 de angajati. Acestia au inteles, inca de la inceput, ca a pune in munca lor seriozitate si rigoare, dar si pasiune si entuziasm, inseamna a face calitate si a fi apreciat.



In acesti 11 ani de prezenta pe piata romaneasca am produs si comercializat toata gama de echipamente de lucru si protectie pentru diverse ramuri industriale.
Pentru echipamentele de lucru si protectie sunt autorizati de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale - Departamentul Protectia Muncii si INSEMEX Petrosani.

Succesul pe care l-am avut cu produsele din gama echipamentelor de lucru si protectie ne-a dat energia necesara pentru a merge mai departe. Astfel, ne-am orientat si catre confectiile de strada.
De asemenea, executam servicii de croitorie si personalizare pe suport textil (serigrafie, broderie, termotransfer). La cerere putem realiza si designul.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 228 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Textile/Incaltaminte » Echipament de Protectie

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. C&C GRUP SRL

Oferta firmei S.C. C&C GRUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu