Inscrie firma »
 

Prezentare B************

Va salutam din toata inima. In urmatoarele cateva minute am dori sa va orientam asupra unei posibilitati de sanatate, dar si de castig material. Vom cuprinde 4 teme:
- in legatura cu sanatatea
- o eliberare mondiala, considerata acum revolutionara in problema sanatatii si de Academia Maghiara
- apoi despre produsele care reprezinta solutii
- despre o exceptionala posibilitate de afacere
Problema cea mai importanta a sanatatii este legata de imbatranirea prematura a organismului omenesc. Media de varsta in general la noi este de 76 de ani pentru femei si 68 de ani pentru barbati. Ori dupa estimarile actuale organismul uman ar putea ajunge usor sa functioneze pana la 120 de ani. Este cutremurator cat de mare este numarul anilor pe care ii pierdem. Cate bucurii am mai putea avea in acesti ani, daca si anii respectivi i-am putea trai in sanatate. Ne lovim de aceasta problema in general din cauza unor boli care tin de fapt de civilizatia noastra. Faptul trist este ca fiecare al doilea om sufera de probleme de circulatie, fiecare al treilea om sufera de cancer, fiecare al cincilea om moare de diabet sau de vreo boala de imunitate. Cercetatorii fac responsabili de aceste boli radicalii liberi. Radicalii liberi sunt niste molecule active care on organismul uman pot modifica de exemplu AND-ul ce contine informatiile privind functionarea organismului, albuminoidele si grasimile. Prin aceasta, radicalii liberi pot produce diferite boli. Daca stim din ce sursa provin radicalii liberi, atunci putem descoperi cum sa ne ferim de ei. O cantitate mare apare in timpul proceselor digestive cand organismul transforma substantele nutritive si oxigenul in energie, apa si radicali liberi. De aici rezulta ca la persoanele care efectueaza munci fizice, sportul sau munci intelectuale stresante se produc mai multi radicali liberi. Poluarea si diferitele radiatii fac deasemenea ca in organism sa ajunga radicali liberi. In 20-30 de ani numarul radicalilor liberi din corp s-a inmultit de cateva ori. Sa ne gandim doar la faptul ca radiatiile nucleare ajunse in aer din accidentele nucleare vor scadea la jumatate doar dupa 100 de ani. Deci, ce s-a eliberat acum 20 de ani de fapt este prezent aici si nimic nu a scazut din aceasta cantitate. Exista insa si o sursa de radicali liberi pe care o putem influenta. Este fumatul. O singura tigara produce atatia radicali liberi incat acestia pot fi anihilati doar de 10 kg de lamaie. Organismul uman are insa si un mecanism exceptional de aparere care ne apara daca ii dam suficiente substante nutrivive. Acestia sunt antioxidantii. Diferite vitamine, diferite elemente utile pe care le introducem in organism din fructe si legume. Dar pentru ca numarul "baietilor rai" din organism in ultimii ani s-au inmultit, cu numarul "numarul baietilor buni"-antioxidantii, s-a intamplat invers. Continutul de elemente nutritive din sursa de antioxidanti, adica din fructe si legume a scazut considerabil in ultimele 2 decenii. Cauzele pot fi secatuirea pamanturilor ce nu poate fi compensata de ingrasamintele artificiale, sau timpul mare de la producerea pana la consumul fructelor si legumelor. Devine deci evident ca doar prin consumul de legume si fructe nu se poate introduce in organism cantitatea necesara de antioxidanti.
De acest subiect medicina se preocupa de mult timp. In revista "Jama", in 19 iunie 2002 a aparut un studiu in care se afirma ca zilnic fiecare adult trebuie sa consume ceva suplimenti nutritivi. Acel RDA amintit este suficient doar pentru ca organismul uman sa supravietuiasca, dar nu este deloc suficient pentru a preintampina imbolnavirile. Daca am privi un grafic pe care sunt redate diferentele dintre necesarul de vitamine si minerale si realul constata pe un numar de 21500 de subiecti, observam ca nici macar o persoana nu a consumat nici macar cantitatea considerata minima (RDA) din niciuna din cele 10 elemente considerate ca fiind cele mai importante pentru organism. Deci putem afirma ca suferim cronic de lipsa elementelor nutritive. In urma cercetarilor s-a constatat ca, calitatea de antioxidanti din corp este direct proportionala cu varta medie de viata, dar si calitatea vietii. Cu alte cuvinte, daca in organism exista doar jumatate din cantitatea de antioxidanti necesara , atunci si media de viata este pe jumatatea celei posibile. Daca stim ca marimea cantitatii de antioxidanti este asa de importanta, atunci ar fi la fel de important sa stim prin modul nostru de hrana si de viata, ce cantitate de antioxidanti introducem in organism. De cateva decenii se cauta o modalitatea prin care s-ar putea masura cantitatea de antioxidanti din organism. In 2001, cercetatorii de la Universitatea Utah , au realizat un instrument clinic cu care se poate determina foarte rapid si fara dureri nivelul de carotinoide din organism. La crearea aparatului respectiv au folosit un priincipiu fizic pentru care fizicianul Graham a primit premiul Nobel. Moleculele de carotinoide, sub influenta unui fascicul laser de culoare albastra, reflecta o lumina verde care este inregistrata si care indica precis marimea cantitatii de carotinoide din organism. Calculatorul transpune marimea cantitatii de carotinoide pe un ecran.. Se stie ca pentru ca antioxidantii sa invinga numarul radicalilor liberi, marimea necesara a nivelului de carotinoide, ar fi intre 50.000 - 60.000 de unitati. Daca cineva fumeaza, sau efectueaz munca fizica, sau face sport, atunci acesta valoare trebuie sa fie de 60.000 - 70.000 de unitati sau mai mare. Daca nivelul masurat in corp este sub 40.000 de unitati, inseamna deja ca in corpul respectiv este un deficit serios de substante nutritive.
Cerectatorii institutului au oferit aparatul spre cumparare si o firma pe numele de Nu Skin a si cumparat-o. Uriasa firma de cosmetice, Nu Skin, nu dispunea de o experienta in acest domeniu. Facandu-se masuratori pe consumatorii de substante nutritive, s-a identificat ca cel mai bun efect asupra cresterii nivelului de antioxidanti din organism, il are o familie de produse denumite LIFE PACK ale firmei Pharmanex. Atunci, Nu Skin a cumparat si firma Pharmanex. In acest fel, Nu Skin pe langa masurarea nivelului de antioxidanti, poate oferi si solutia pentru obtinerea acestui nivel.
In anul 2005, NU SKIN, a castigat prestigiosul premiu The Stevies - (The American Business Awards), premiul care este considerat Oscarul premiilor de business. Evident, acest premiu nu este altceva decat recunoasterea internationala a descoperirilor si cercetatorilor firmei.
Acuma, si in Ungaria, Camera Medicilor ar recunoscut ca este dovedit clinic ca Life Pack-ul ofera aparare organismului impotriva proceselor de oxidare si impotriva radicalilor liberi, incetinind efectele daunatoare ale imbatranirii si deasemenea micsorand posibilitatea aparitiei cancerului si a bolilor de inima.
Conform articolului scris de Camera Medicilor, dintre produsele similare de pe piata, Life Pack este cel mai bun. Privind efectele asupra corpului, pot exista deosebiri intre suplimentii nutritivi de pe piata. Unul din motivele nivelului scazut de nutrioenti, poate fi acela ca pana la intrarea in UE, produsele comercializate aveau voie sa contina doar nivelul RDA. Un alt motiv ar putea fi lipsa standardelor calitative, pentru ca in absenta acestora, nimeni nu poate cantari calitatea. Orice produs Nu Skin are aprobarea normelor OETI si ele sunt deci in mod legal pe piata. Orice produs Pharmanex are aprobarea normelor WADA. Este verificat si aprobat de catre Spitalul Central al Sportivilor din Ungaria, deci si acestia il pot folosi. Dar, adevarata deosebire este in absorbtie. Absorbtia din fructe si legume se datoreaza prezentei, alaturi de suplimenti nutritivi a fito-nutrientilor. In lipsa acestora, organismul nu poate produce enzime capabile sa asigure absorbtia in organism a suplimentilor nutritivi si de aceea chiar daca vom consuma legume si fructe, de multe ori efectul suplimentilor nu este scontat.
Un foarte bun mod de a creste nivelul de carotinoide din organism, il constituie folosirea regulata a sucului G3, care consumat astfel, in 8 saptamani, poate ridica cu 10.000 de unitati nivelul de carotinoide. Acest suc se prepara dintr-un fruc care are un continut ridicat din 4 suplimenti nutritivi exceptionali. (de 70 de ori mai multa licopina decat in rosii, de 60 de ori mai multa vitamina decat in portocale, de 40 de ori mai multa texantina decat in porumb si de 10 ori mai mult betacaroten decat in morcovi). Datorita gustului bun este foarte indragit si de copii, mai ales cand inghitirea pastilelor poate fi o problema.
Pentru nutritia noastra, poate fi semnificativa si alimentatia raspunzatoare de nivelul colesterolului. Acizii grasi, nesaturati, Omega 3 care se gasesc in principal in pestii oceanici pot avea efect foarte bun asupra sistemului circulator. OPTIMUM Omega este produsul care pe piata are continutul cel mai bun de suplimenti nutritivi. Pentru rolul puternic de detoxifiant, foarte multa lume il foloseste. Putin insa stiu, ca datorita nivelului ridicat de antioxidanti, poate preveni atrofierea musculara de care pot suferi 90% dintre adultii ce depasesc varsta de 35 ani. O capsula de TEEGREEN corespunde ca efect pozitiv cu 7 cesti de ceai verde si datorita unor procedee speciale. Este aproape complet decofeinizat.
Cateva idei despre produsele cosmetice ale firmei, despre rolul pe care ele il joaca asupra sanatatii.Cea mai mare suprafata de dezintoxicare din corpul nostru este pielea. De aceea in continuare ceea ce ne-a preocupat este ca sa imbunatatim efectele produselor noastre cosmetice, prin piele, asupra organismului. Peste tot in lume in produsele cosmetice se folosesc derivate din titei pentru intinderea uniforma pe piele a elementelor hranitoare.
Primul exemplu este cel al absorbtiei cremelor de zi pentru fata. Un alt produs deosebit si revolutionar este denumit Galvanic Spa 2. Acest mic instrument care incape in palma, cu ajutorul gelurilor, ofera de acuma servicii care se platesc scump la saloanele cosmetice. Curatirea in profunzime a pielii, patrunderea substantelor hranitoare in straturi tot mai adanci ale pielii, se face prin folosirea unor geluri si contactori diferiti, cu ajutorul carora se obtin rezultate deosebite in indepartarea ridurilor, a pielii portocalii, in indesirea parului.
Cateva cuvinte despre partenerii nostri:
Nu Skin Enterprises - are 22 de ani vechime, functioneaza in 44 de tari, este listat la bursa. Ratingul firmei este SH-1, cel mai bun. Pana acuma am amintit Nu Skin Cosmetiks si Pharmanex. Mai este Big Planet, care se ocupa cu comercializare de aparatura electronica.
Photonex - cu domeniul tehnicii fotografice si ..........The Children......... alcatuind deci cele 5 domenii de activitate ale firmei. Au investit foarte mult inc ercetare si in productia de instrumente eficiente dar si in asigurarea unui sistem de calitate ridicata-S6. Lichiditatile firmei ofera stabilitate finaciara ridicata.
Ceea ce in anii 70-80 a provocat o evolutie uimitoare a fost aparatul ce poate determina nivelul colesterolului. Aceasta a deschis o cale pentru productia de produse care sa ofere solutii, oferind acstor produse - solutii, piete noi. Ele inseamna cifre de afaceri uriase, dar aparatele si solutiile intotdeauna au fost in mainile unor firme diferite. Pentru prima data Nu Skin este in posesia ambelor parghii: scanerul Biofotonic si Life Pack-ul deoarece a cumparat drepturile de productie si standardele pentru urmatorii 39 de ani. De aceea beneficiaza de un avans urias in ceea ce priveste trezirea necesitatii de masurare, ca dupa oferirea solutiei sa ofere un program de Wellness facand posibile scanarea gratuita a celor care au ADP de 3 ori.
Daca ne raportam la trendul anilor 2000 si Nu Skin perfectioneaza continuu scanerul Biofotonic. Din prima generati S-1 care necesita o ora instalare, au fost 5000 in lume ceea ce a insemnat 4 milioane de masuratori. S-2 necesita doar de 10 minnute pentru instalare si partenerii Nu Skin pot folosi cam 20.000 de aparate, asta insemnand de 10 ori mai multe masuratori si deci si interes pentru aceste produse. S-3 va fi gata probabil la sfarsitul lui 2007 si nu va depasi dimensiunile unui telefon mobil. Va fi mai ieftin si deci cateva sute de mii de produse vor ajunge usor la parteneri. S-2 si S-3 vor provoca un salt mare. In 2010 se prevede impartirea la parteneri, doar in Romania a sumei de aproape un miliard de euro in functie de rezultatele muncii depuse. Aceasta posibilitate sta si in fata dvs.
Este importanta insa si incadrarea in timp. Defapt, prin Romania este crescuta patrunderea in Europa Centrala si usurata patrunderea in Europa de Est, ceea ce inseamna ca si romanii pot beneficia de drepturile din celelalte tari. Orice minut poate provoca pierderi finaciare.
Pentru dezvoltarea afacerii stau la dispozitie diferite canale comerciale:
1. Comertul prin magazine
2. MLM-urile traditionale
3. Construirea retelei de consumatori NU SKIN
MLM-ul traditional, pe acei oameni care sunt buni vanzatori si pot realiza deci un volum de vanzari in jurul lor, ii prind in retea. Un procent din aceasta afacere se repartizeaza retelei pe nivele. Exista cateva probleme: doar 5% sunt buni vanzatori. Cei 95% care intra nu se pricep sau nu le place nici sa vanda nici sa convinga si nici sa organizeze.
De aceea NU SKIN a ales o alta strategie. Strategia este urmatoarea: Creem o retea de consumatori astfel incat timp de 3-6 luni informam 20 de oameni pe luna despre NU SKIN. Din 20 de oameni, 10-12 nu sunt interesati nici de produse, nici de afacere, nici de sanatatea lui. Pe 6-7 ii intereseaza masuratoarea si dupa aceea consumul. Produsele pot fi cumparate de la NU SKIN. Firma le transporta tuturor la acelasi pret. Dar cum firma considera important consumul regulat, a infiintat un program lunar special (ADP- Automat Delivery Program) care merita luat in semana si care nu aduce pentru cel care se inscrie nici o obligatie. Cei ce aleg programul, in primele 6 luni vor cumpara cu 10% reducere, in urmatoarele 6 luni vor beneficia de 15% reducere, iar dupa un an beneficiaza de 20% reducere fata de pretul de lista. In esenta nici distribuitorul dumneavoastra nu poate vinde produsele la pretul la care NU SKIN, prin curieri le livreaza. De aceea sistemul traditional de vanzare, MLM, aici, nu are rost. Pentru cei 1-2 oameni pe care ii intereseaza posibilitatea afacerii exista un pachet clar de construire a afcerii si un pachet atractiv cu reducere care ii asigura pornirea in mod profesionist a afacerii. Cum NU SKIn este firma listata la bursa, toate tranzactiile sunt transparente si deci la fel sunt si comisioanele pentru diferite nivele. Daca un cunscut a intrat in retea prin dvs, dar poate lucra deja si independent, atunci dvs. deja beneficiati de un venit lunar aproximativ de 500-600 dolari. In cazul a astfel de persoane, in mare inseamna cam 2000 de doalri pe luna. In general pana la acest nivel se poate ajunge ca si cum ai face afacerea in timpul liber. Astfel, cei 95% carora nu le place nici sa vanda, nici sa convinga, nici sa organizeze, dar vor macar sa spuna unora sau altora, au si eu posibilitatea dupa cateva luni sa-si asigure macar un venit suplimentar de 150-200 de dolari. Iar cei care chiar vor sa lucreze, lejer in maxim 3 ani pot avea 12 oameni care s-au desprins de ei, lucreaza independent. Dar omul nostru este Blue Diamond cu un venit lunar de peste 5000 de dolari pe luna.
Deci, daca ar fi sa concluzionam
- nivelul de antioxidanti si in corpul dvs este direc proportional cu cat si cum veti trai
- masurati-va si dvs nivelul de carotenoide din corp
Este o masuratoare in acel moment. Daca nu sunteti multumit de valoarea aflata, aveti posibilitatea ca in 3-6 luni sa ajungeti la un nivel mult mai mare cu ajutorul Life Pack-ului. Consumand Life Pack repetati masuratorile periodic. Atingeti limita maxima pe care organismul dvs il necesita si ingrijiti-va ca sa pastrati acest nivel si deci starea de sanatate cu ajutorul produselor noastre. Nu riscati nimic si folosind produsele, cu respectarea indicatiilor, daca nu se observa cresterea puteti primi inapoi banii.
In masura in care informatiile noastre v-au trezit interesul, cautati-l pe omul nostru de la care ati primit materialul. Va multumim pentru atentie si va dorim multa sanatate.
PREZENTARE B************
MEMBRU
GRATUIT
B************
7 362 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE BARBAROSA SRL

Oferta firmei Barbarosa srl nu contine nici un produs sau serviciu