Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
PRODUS MAXX  512 este omologat conform normelor si standardelor Uniunii Europene.

PRODUS MAXX 512 este omologat conform normelor si standardelor Uniunii Europene.

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare PRODUS MAXX 512 este omologat conform normelor si standardelor Uniunii Europene.

O defectiune obisnuita la sursele ATX este suprasolicitarea. In cazul unei defectiuni, tensiunea creste de la valoarea de +5V la valori de pana la 25 - 30V, si in acelasi timp cresc si celelalte tensiuni pe o perioada de cateva sutimi de secunda.
Acesta este un proces ireversibil, deoarece primul se defecteaza circuitul de control al sursei. Tensiunea creste pana cand se produce un scurtcircuit. In general, aceasta defectiune apare la pornirea calculatorului.
Supratensiunea rezultata distruge de asemenea si alte componente valoroase ale calculatorului, cum sunt: CD-ROM, CD-WRITER, PLACA DE BAZA , PROCESOR, MEMORII, PLACA VIDEO, HARD DISC (foarte grav pentru ca se pierd si date importante), si nu exista nici o posibilitate de inlocuire sau reparare / remediere a pieselor distruse, chiar daca acestea sunt in perioada de garantie, din cauza aparitiei semnelor de arsuri si topire. Remedierea defectiunilor este de obicei nerentabila din punct de vedere economic.
Circuitul protector MAXX 512 este una din solutiile acestor probleme. Acest circuit supravegheaza tensiunea de +5V, care este tensiunea de referinta a sursei. In cazul in care tensiunea depaseste valoarea de +5,6V, se vor bloca tensiunile de iesire ale sursei, evitandu-se astfel dezvoltarea unei tensiuni prea mari.
Daca fenomenul a fost tranzitoriu (provocat de variatiile nepermise a tensiunii de retea), caderea lui realizandu-se pentru o perioada foarte scurta de timp, circuitul va actiona doar pentru protectia la scurtcircuit a sursei, iar dupa oprirea si restartarea calculatorului totul va fi in regula.
In cazul in care defectul se datoreaza suprasolicitarii, sursa nu mai poate fi folosita si este necesar sa fie inlocuita sau reparata, dar celelalte parti componente se pot folosi si asta datorita circuitului protector MAXX 512.
Varianta circuitului protector MAXX 512 urmareste de asemenea si tensiunea de 12V deoarece unele surse, de si noi si nefolosite, debiteaza o tensiune mai mare de 13,5-15V.
Montarea circuitului protector MAXX 512 este usor de realizat, nu este nevoie de cunostinte de specialitate. Pot fi folositi orice conectori liberi ai sursei.

GARANTIE 2 ANI
PRODUS IN COMUNITATEA EUROPEANA
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
4 031 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Distributie Soft

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUS MAXX 512 ESTE OMOLOGAT CONFORM NORMELOR SI STANDARDELOR UNIUNII EUROPENE.

COLABORARE PRODUS MAXX 512COLABORARE PRODUS MAXX 512
COLABORARE PRODUS MAXX 512
Aceast aparat MAXX 512 este omologat conform normelor si standardelor Uniunii Europene!!! SUNTEM SINGURA FIRMA DIN ...