Inscrie firma »
 

Prezentare Metalotehnica

Despre noi

Firma METALOTEHNICA este infiintata pe concepte noi de management si promovare a tehnologiei de ultima ora. Ca principal target, se evidentiaza in tendinta dezvoltarii relatilor comerciale pe termen lung bazate pe seriozitate si promtitudine. In permanenta cautare de tehnologii noi si implementarea acestora in piata de productie pentru facilitarea unei dinamici moderne si eficiente. Studii ample de piata, in special in tarile cu traditie in industrie, ne confera un bagaj sporit de cunostiinte in domenii cum ar fi: sudura, cabine si tunele pentru vopsirea industriala si tehnologii avansate pe piata reparatiilor auto.

In permanenta conlucram cu partenerii nostri, nu de putine ori, experienta lor contribuind la o intelegere mai buna a cerintelor de piata. Folosind eficient termenele de livrare, calitatea produselor si nu in ultimul rand importanta unei politici de service rapid, ne posteaza in prima linie vis a vis de cerintele beneficiarilor.
Parteneri

Partenerii nostri, cum ar fi: Grupul Balero - Spania, Electrex - Portugalia, Hyundai - Coreea, ne pun in permanenta la dispozitie tot ce este mai nou in materie de "know-how" si traditia lor in fabricatie ne confera o calitate si o fiabilitate a produselor superioara.
PREZENTARE Metalotehnica
LIGHT
MEMBER
Metalotehnica
3 417 accesari
Persoana de contact: Daniel Beiu
Adresa postala: Ulmetului 39
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0723000408
Website:

Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Electrozi, sarma de sudura, altele

ULTIMELE PRODUSE ALE METALOTEHNICA

Oferta firmei Metalotehnica nu contine nici un produs sau serviciu