Inscrie firma »
Servicii PR

Servicii PR

Telefon: click aici0744603306
Persona Contact:
Dan Vladea
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Servicii PR

D'Avantage este cea mai entuziasta companie de PR si imagine de marca (brand) din Cluj-Napoca. Pentru ca echipa D'Avantage are mintea vie si sufletul tanar. Pentru ca echipa D'Avantage are maturitatea unei varste de 30 de ani. Si pentru ca a fost infiintata de cinci specialisti in comunicare, economie si relatii cu clientii.

Gama de servicii D'Avantage se adreseaza in principal firmelor de dimensiune mica si mijlocie, care nu au un departament propriu de imagine/ promovare/ marketing. Cu toate acestea furnizam servicii tuturor organizatiilor ce activeaza in domeniile economic, social, politic si cultural.

De peste trei ani de zile furnizam companiilor din Romania expertiza si consultanta pentru a mentine un contact permanent cu clientii si potentialii clienti, pentru a creste notorietatea marcii si loialitatea fata de aceasta si a genera noi vanzari prin solutii inteligente de marketing.


Metodele prin care va facem afacerea si produsele cunoscute in piata si prin care va ajutam sa identificati si apoi sa comunicati clientilor si potentialilor clienti Avantajul dumneavoastra, se transpun in gama de servicii si instrumente de lucru marca D'Avantage.

Servicii:
- relatii publice (PR)
- planning & strategie de marketing - consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii de marca si a identitatii corporatiste
- management de evenimente (BTL)
- campanii de comunicare
- campanii de imagine
- campanii de comunicare interna
- comunicare online (e-PR)
- monitorizare media, media coverage
- audit de brand
- design & creatie (tiparituri, website, logo)

Invitatia noastra este sa folositi cu incredere ceea ce avem de oferit pentru a castiga noi clienti si parteneri si pentru a-i fideliza pe cei actuali. Numai prin diferentiere si printr-o comunicare inteligenta a avantajului competitiv veti reusi sa supravietuiti pe o piata puternic concurentiala.
PREZENTARE D\'Avantage Consult
LIGHT
MEMBER
D\'Avantage Consult
3 974 accesari
Persoana de contact: Dan Vladea
Adresa postala: str. Buna Ziua 34-36, A2/5
Localitate: Cluj Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0744603306
Fax: 0264480116
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Public Relations

SERVICII PR ESTE LISTAT IN:

SERVICII PR - PRODUSE SIMILARE