Inscrie firma »
 

Prezentare A*************

Compania este o editura digitala specializata in productia de audiobook-uri. Activitatea companiei se dezvolta pe urmatoarele directii:

- Productia de audiobook-uri selectate de noi in vederea promovarii si comercializarii prin intermediul website-ului
- Alte servicii de productie audio, cum ar fi: inregistrare voce, editare si prelucrare digitala pentru realizarea de spoturi radio, prezentari de companii sau produse

Audiobook-urile sunt realizate in studioul propriu de inregistrare in lectura unor actori sau colaboratori cu experienta in domeniul artistic.

Serviciile Audiobooks se adreseaza in special editurilor de carte tiparita, bibliotecilor publice si universitare, institutiilor de invatamant dar si institutiilor administrative, societatilor comerciale si asociatiilor profesionale in vederea crearii unor biblioteci virtuale sau colectii de audiobook-uri.

Carti, cursuri, prezentari de firme sau produse precum si orice alte materiale didactice sau informative, in forma tiparita, pot fi reproduse si transformate in audiobook-uri. Acestea se pot pune gratuit la dispozitia publicului sau se pot comercializa in format digital prin crearea unei biblioteci virtuale a institutiei sau in format CD/DVD.
PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
1 675 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Audio-vizual

ULTIMELE PRODUSE ALE AUDIOBOOKS SRL

Oferta firmei Audiobooks SRL nu contine nici un produs sau serviciu